تويسرکان نبايد از ديد سرمايه گذاران پنهان بماند

اسدالله بيات در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر گفت: ظرفيت‌هاي ويژه اين شهرستان مي‌تواند دليل مناسبي براي سرمايه گذاري در حوزه گردشگري باشد.

وي با اشاره به اينکه زيرساخت‌ها، ظرفيت‌ها و جاذبه‌هاي متعدد گردشگري تويسرکان آنچنان که بايد معرفي نشده، ادامه داد: 220 جاذبه فرهنگي، تاريخي و طبيعي در اين شهرستان وجود دارد.

اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه گردشگران خارجي در صورت آشنايي با اين جاذبه‌‌ها به تويسرکان سفر خواهند کرد، افزود: آرامگاه حيقوق نبي، کاروانسراي فرسفج، آبشار افشار، مدرسه علميه شيخ عليخان زنگنه و رودخانه سرابي بخشي از جاذبه‌هاي تويسر کان هستند.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري همدان در خصوص موقعيت جغرافيايي اين شهرستان تصريح کرد: تويسرکان در جنوب کوه الوند و شهر همدان واقع شده و قدمت اين شهرستان به بيش از يک هزار سال پيش مربوط مي‌شود.

به گفته وي تويسرکان بيش از هر شهرستاني نيازمند سرمايه گذاري در تأسيسات گردشگري از جمله هتل، مهمان پذير، رستوران و اماکن تفريحي است.

بيات يادآور شد: با ايجاد اين تأسيسات گردشگري تويسرکان مي‌تواند سالانه پذيراي گردشگران داخل و خارج از کشورمان باشد.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان همدان در پايان خاطر نشان کرد: با قطعي شدن راه اندازي بازارچه دائمي صنايع‌دستي در اين شهرستان گردشگران مي‌توانند توليدات صنايع دستي اين استان را به عنوان سوغات خريداري کنند.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 1389082368