وي با اشاره به اينکه راه اندازي اين بنياد ملي به صورت پايلوت در استان اصفهان مورد توجه است، اظهار داشت: موضوع شبکه سازي در حوزه تعاونيهاي سراسر کشور از مدتي پيش مطرح شده است.
معاون صنايعدستي ادامه داد: شبکه سازي تعاونيها به هماهنگي و تعامل ميان آنها کمک ميکند به همين دليل ايجاد بنياد توسعه و تعاوني صنايعدستي در دستور کار قرار گرفت.
دانيالي افزود: با توجه به اينکه نزديک به 70 درصد جامعه فعالان حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي را زنان تشکيل ميدهند، اين بنياد در حوزه بانوان فعاليت خواهد کرد.
اين استاد دانشگاه تأکيد کرد: آموزش بازاريابي، توليد و مباحث تخصصي چون پيگيري بيمه هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي در رأس برنامههاي نخستين بنياد توسعه و تعاوني صنايعدستي خواهد بود.
وي در ادامه با تأکيد بر اينکه هنر- صنعت قاليبافي جزء خانواده صنايعدستي به شمار نميآيد، گفت: تلاش ميشود با ظرفيت سازي، سياستگذاري مناسب و روان سازي از هنرمندان و صنعتگران اين عرصه حمايت کنيم.
معاون صنايعدستي کشورمان برنامههاي معاونت صنايعدستي کشور را پس از انتقال به اصفهان حول سه محور اعلام کرد.
اين مقام مسئول رصد وضعيت موجود هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي در قالب بانک جامع اطلاعاتي را نخستين محور فعاليتها عنوان کرد و بيان داشت: استانداردسازي کارگاههاي صنايعدستي استان و به روز کردن سرفصل صنايعدستي در مراکز آموزشي نيز ساير حوزههاي فعاليت اين معاونت خواهد بود.
111/
انتهای پیام/