به گزارش ميراث آريا(CHTN)،در سلسله جلسات توسعه گردشگري استان گيلان در مناطق شش گانه استان گيلان، با حضور کارشناسان اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي، اداره نظارت بر اماکن عمومي نيروي انتظامي، اداره کل تعزيرات حکومتي و نيز اعضاء جامعه واحدهاي پذيرايي و سفره خانههاي سنتي مناطق مختلف استان گيلان ، به بررسي مسائل کيفي و خدماتي، نکات بهداشتي و الگوي رفتاري کارکنان پرداخته شد.
در اين جلسات توجه مديران واحدها به توسعه سخت افزاري و تجهيزاتي، کيفيت پذيري و تنوع غذايي جلب شد با تاکيد بر آن که غذاهاي محلي گيلان پرآوازه و همواره انگيزه سفر به اين استان را فراهم کرده است.
همچنين ايجاد فضاي آرامش بخش و خاطره انگيز براي گردشگران و نيز رعايت هنجارهاي ديني و الگوي رفتاراسلامي به ويژه حجاب و عفاف در واحدهاي پذيرايي و سفره خانههاي سنتي از ديگر نکات توصيه شده به مديران واحدها بود.
/117
انتهای پیام/