ادامه تعاملات فرهنگي چشم‌انداز روشن روابط آينده را ترسيم مي‌کند

به گزارش ميراث آريا(chtn) حميد بقايي در ملاقات با الکساندر آلکسييويچ آودييف بر تحکيم ارتباطات، ادامه و گسترش همکاري‌هاي فرهنگي گذشته تاکيد کرد و گفت: در اين راستا همکاري در حوزه مطالعات تاريخي و پژوهش‌هاي باستانشناسي و نيز برگزاري نمايشگاه‌هاي مشترک آثار تاريخي بايد مورد بحث و بررسي قرار گيرند.

معاون رييس جمهور، موضوع فرهنگ را پل ارتباطي دو ملت ايران و روسيه خواند و افزود: در اجراي همکاري‌هاي سازمان ميراث فرهنگي با کشور روسيه در دو حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري فرصت‌هاي بسيار مغتنمي وجود دارد.

اين مقام مسئول به آثار ايراني موجود در موزه‌هاي روسيه به ويژه موزه آرميتاژ اشاره کرد و گفت: وجود چينن آثاري فرصت خوبي براي برگزاري نمايشگاههايي مشابه نمايشگاه منشور کوروش يا نمايشگاه عصر صفوي در موزه لوور است.

رييس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به سه قرن پيشينه روابط ايران و روسيه و نيز وجود عناصر فرهنگي روسي چون؛ سماور و نيز واژگان روسي در زبان فارسي تاکيد کرد: نخستين تعامل ايران و روسيه به پيش از دوره صفويه بازمي‌گردد که اين ارتباطات در دوره صفويه قوت گرفت.

بقايي به ارسال سلاح و آذوقه ازطريق ايران به اتحاد جماهير شوروي سابق، زمان جنگ جهاني اشاره کرد و گفت: ذهنيت مردم ايران در رابطه با سابقه و چهره تاريخي روسيه در ايران بايد با اجراي اقداماتي در حوزه فرهنگ تلطيف شود.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي وگردشگري با اشاره به لزوم توسعه و گسترش توريسم فرهنگي و مذهبي کشور روسيه در ايران، سابقه روابط طولاني دو کشور رانه تنها صرفاً در حوزه اقتصادي بلکه در حوزه فرهنگي نيز دانست.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي ضمن تاکيد بر تمرکز در نقاط مثبت و مشترک فرهنگي بيان داشت: تعميق و گسترش ارتباطات فرهنگي در کنار پرداختن به حوزه‌هايي نظير تئاتر و موسيقي چشم‌انداز روشني براي همکاري‌هاي بعدي ترسيم مي‌کند./118

انتهای پیام/

کد خبر 1389090924