کاظم ندافي در گفت و گو با خبرنگار وب‌دا ضمن بيان اين مطلب افزود: از آنجايي که هواي داخل خانه همان هواي بيرون است لذا توصيه مي‌شود در روزهاي آلوده از پخت و پزهاي طولاني در محيط خانه که ايجاد آلودگي مي‌کند، خودداري شود.

ندافي در پاسخ به اين پرسش که آلودگي هواي تهران در چه روزهايي از فصول سال بيشتر است؟ گفت: در زمستان پديده‌اي به نام اين ورژن يا وارونگي دما داريم که در اين شرايط آلاينده‌هايي که وارد هوا مي‌شوند، غليظ شده و با افزايش آلاينده‌ها مواجه مي‌شويم.

وي افزود: پديده وارونگي دما از فصل پاييز شروع شده و تا فصل زمستان ادامه دارد و با شروع بهار شدت اين پديده کمتر مي‌شود./122

انتهای پیام/

کد خبر 1389091018