وي ادامه داد: هر يک از شما در کارگاههاي خود با گذشت زمان تجارب بسياري کسب کردهايد که ارزشمند است.
معاون تحقيقات و آموزش مرکز ملي فرش ايران با اشاره به اينکه اولين گام را براي توسعه و ترويج رفوگري برداشتهايم، اضافه کرد: اميدواريم اين برنامه در سالهاي آتي به صورت منسجم و کامل تري برگزار شود.
وي تصريح کرد: در تلاش هستيم اين دوره آموزشي را در ساير استانها نيز برگزار کنيم تا شرايط انتقال تجربيات و دانش فراهم شود.
مدير انجمن صنفي رفوگران فرش تهران نيز در اين برنامه از تلاشهاي مرکز ملي فرش ايران و فرهنگسراي رازي براي برگزاري اين برنامه قدرداني کرد و اظهار داشت: صيانت از هنر اصيل فرشبافي در اولويت قرار دارد.
حسن مزيناني با بيان اينکه نياز جدي به مرمت کاران فرش دستباف داريم، افزود: در حال تهيه فيلمي از اين دوره آموزشي هستيم تا پس از تأييد مرکز ملي فرش آن را در اختيار خانوادهها قرار دهيم.
وي فرهنگسراهاي تهران را فضاي مناسبي براي توزيع اين فيلم دانست و يادآور شد: حفظ و نگهداري از فرش دستباف با تماشاي اين فيلم آسان ميشود.
اين مقام مسوول خاطر نشان کرد: شناخت فرشها، انواع چلهکشي و ريشهکشي، مواد اوليه و ابزار مورد مصرف، نحوه ارزيابي کار، شيوه صحيح حفظ و نگهداري دستبافتهها و برطرف کردن عيوب فرش پيش از شستن از جمله سرفصلهاي اين دوره آموزشي بود.
112/
انتهای پیام/