عليرضا رازقي با اشاره به اينکه فضايي 12 هکتاري پيرامون گنبد سلطانيه وجود دارد، ادامه داد: با وجود اينکه مسير ورودي در ضلع جنوب غربي است امکان دسترسي از اضلاع شمال، جنوب، غرب و شرق به گنبد وجود دارد.
وي اضافه کرد: محوطه پيرامون گنبد سلطانيه در گذشته جزئي از بافت قديم شهر به شمار ميآمد که توسط سازمان ميراث فرهنگي خريداري، تملک و بازسازي شده است.
مدير پايگاه ميراث جهاني گنبد سلطانيه با تأکيد بر اينکه هنوز افراد سالخورده نسبت به اين فضا احساس تعلق دارند، گفت: افرادي که قصد دارند از شمال شهر به جنوب شهر بروند تمايل دارند از اين محوطه عبور کنند.
وي با بيان اينکه نبايد احساس تعلق از بين برود، افزود: با اين وجود حفاظت از نظر گستردگي، باز بودن مسيرهاي ارتباطي مجموعه و تمايل مردم براي گذر از محوطه گنبد بايد به صورت جدي مورد توجه قرار گيرد.
اين مقام مسوول يادآور شد: پايگاه حفاظت از ساير ابنيه تاريخي شهر از جمله آرامگاه ملا حسن کاشي، اراضي مسجد جمعه و تپه باستاني نور را پوشش ميدهد.
مدير پايگاه ميراث جهاني گنبد سلطانيه بيان داشت: با همکاريهاي صورت گرفته از سوي فرمانده يگان حفاظت زنجان تعدادي از سربازاني که خدمت خود را در سازمان ميراث فرهنگي ميگذرانند در اين پايگاه مستقر شدهاند.
وي در پايان خاطر نشان کرد: اين پايگاه تمامي تلاش خود را براي ساماندهي، اسکان و تأسيسات گرمايشي سربازان مذکور انجام ميدهد.
112/
انتهای پیام/