ميراث معنوي آذربايجان شرقي در حافظه ملي ماندگار شدند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، تراب محمدي افزود: کارشناسان بخش ثبت آثار استان پرونده‌هاي مختلفي را براي اين جلسه آماده کرده بودند و از اين ميان سه پرونده به بخش ثبت معنوي اختصاص داشت که تمام اين پرونده‌ها پس از بررسي به دليل اهميت و ويژگي‌هاي خاص به ثبت در فهرست آثار ملي رسيدند.

رييس شوراي ثبت استان افزود: مراسم سي و ششمين روز فصل بهار در روستاي اسفنجان، سفالگري خاک سفيد زنوز، چاپ کلاقه باتيک اسکو سه اثر ثبت شده از ميان ميراث معنوي استان هستند.

وي تصريح کرد: ثبت اين پرونده‌ها به اين معنا است که آيين، رسوم، تکنيک، ويژگي‌ها و تمام مسائل مرتبط به شکل دقيق و مکتوب و همراه با مستندات حفظ مي‌شود براي از بين نرفتن و احيا و گسترش آن نيز تلاش مي‌شود.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در مورد ساير نمودهاي ارزشند معنوي استان گفت: برنامه‌هاي مدوني براي معرفي و حفظ ساير آثار معنوي استان در دست اقدام داريم و در ساير جلسات ثبت آثار کشور، پرونده‌هاي ديگري را براي طي کردن مراحل ثبت ارائه خواهيم کرد.

اين مقام مسوول يادآور شد: دومين همايش ثبت ملي آثار تاريخي با حضور تمام روسا و مديران استاني، معاونان،‌ کارشناسان ثبت و شوراي عالي ثبت سراسر کشور در شهرستان چابهار برگزار شد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 138911247