معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور گفت: در اين نشست موارد فني پل بند گرگر به طور کامل تحليل، بررسي و اقدامات حفاظتي، تهيه طرح پايداري موقت و طرح جامع مرمت و حفاظت پايدار از اين اثر مصوب شد.
مسعود علويان صدر از جمله اقدامات حفاظتي پل را شامل پاکسازي مخزني، کنترل دبي آب و اقدامات حفاظتي روي پل چون پايش مجدد و کنترل داربستها به منظور بررسي نقش و عملکرد آن و جلوگيري از عبور وسايل نقليه برشمرد.
وي کنترل رژيم رودخانه را به عنوان اولويت اقدامات پيش بيني شده براي اين اثر اعلام کرد و بيان داشت: همچنين با اجراي شمع کوبيها از ورود آب به پل جلوگيري کرده و عمليات حفاظت و مقاوم سازي پايه پل در بخش الحاقي انجام ميشود.
علويان صدر با اشاره به تقسيم اقدامات به حوزههاي مختلف چون امور آب و سازمان ميراث فرهنگي، بيان داشت: در اين نشست تخصصي قرار شد امور آب متولي موارد مربوط به کنترل رژيم رودخانه و مباحث هيدروليک باشد.
وي متولي منظر فرهنگي و بخشهاي داراي هويت تاريخي اين پل را سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور عنوان کرد.
اين مقام مسوول با بيان اينکه در نشست ياد شده تشکيل شوراي فني مشترک مصوب شد، اظهار داشت: در اين شوراي مشترک، تصميم گيري اعضاي شوراي فني کشور و متخصصان امور آب در مورد اين اثر تاريخي براساس نظر دو ارگان خواهد بود.
به گفته علويان صدر، در اين نشست قرار شد تصميم گيريها در مورد اين اثر تاريخي در راستاي پلان مديريت مصوب شده در ثبت جهاني شوشتر و به عنوان يک اصلي که بايد به يونسکو اعلام و براساس آن عمل ميشد، اتخاذ شود.
119/
انتهای پیام/