در ابتداي اين نشست دکتر محمدحسين يادگاري رئيس جهاددانشگاهي اظهار داشت: نظر به نياز مراکز علمي و دانشگاهي به چنين فصلنامه هايي، با اهتمام مرکز گردشگري در اين زمينه و همچنين نقطه نظرات مثبت علمي اعضاي هيات علمي و فرهيختگان دانشگاهي، اين فصلنامه ها توانسته اند نياز علمي جامعه در اين بخش را تا حدودي برآورده سازند.
وي اظهار اميدواري کرد در آينده اي نزديک و پس از طي مراحل اوليه، فصلنامه هاي مذکور مورد توجه اساتيد، پژوهشگران و دانشگاهيان واقع شوند و با مقالات مفيد علمي و انديشمندانه، بتوانند راهکارهاي مثبت و مناسبي را هم در زمينه امور تحقيقاتي و هم در زمينه هاي ميراث و گردشگري و خليج فارس ارائه دهند.
رئيس جهاددانشگاهي همچنين بر راه اندازي پايگاه الکترونيکي خليج فارس به دو زبان عربي و انگليسي، رونمايي از فصلنامه ها و انتشار مجلات در حوزه خليج فارس و ميراث و گردشگري به زبانهاي خارجي تاکيد کرد.
منوچهر جهانيان، رئيس مرکز گردشگري علمي-فرهنگي دانشجويان ايران و مدير مسئول فصلنامه هاي مذکور تصريح کرد: با توجه به فعاليتهاي علمي-تخصصي مرکز گردشگري علمي-فرهنگي دانشجويان در زمينه هاي مختلف گردشگري و همچنين احساس کمبود مطالعات کاربردي – پژوهشي در اين حوزه، نسبت به انتشار فصلنامه \"ميراث و گردشگري\" اقدامات لازم بعمل آمد تا جامعه دانشگاهي بتوانند از آنها استفاده کنند.
عضو هيات علمي جهاددانشگاهي افزود: با توجه به تجربه کارآمد اين مرکز در برگزاري موفق شش دوره همايش ملي خليج فارس و جمع آوري بانک اطلاعات علمي، مشتمل بر بيش از 2000 مقاله در زمينه هاي مختلف اقتصادي، اجتماعي، سياسي، تاريخي و گردشگري حوزه خليج فارس، فرصت مغتنمي بود تا اولين شماره فصلنامه خليج فارس منتشر و در اختيار پژوهشگران و علاقمندان به اين حوزه قرار گيرد.
در پايان اين نشست که در جهاددانشگاهي برگزار شد، پيشنهاداتي از سوي هيات تحريريه اين دو فصلنامه مطرح شد که اهم آنها بدين قرار است: چاپ اين دو فصلنامه به زبانهاي بين المللي و اخذ درجه ISI، افزايش تعداد شمارگان فصلنامه ها، اقدام در جهت هر چه کيفي تر کردن مقالات و پرهيز از ساده سازي و کمي کاري، ايجاد بسترهاي بيشتر و تخصيص پايگاه هاي علمي-تحقيقاتي جهت توسعه اين دو محور.
/104
انتهای پیام/