مديرعامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني با بيان اينکه با برگزاري اين مسابقه اعتماد عمومي به امدادگران افزايش خواهد يافت، تاکيد کرد: متاسفانه در طول سالهاي گذشته نسبت به مقوله فرهنگسازي در عرصه امداد خودروي بيتوجهي شده و همين امر در بسياري از موارد منجر به نارضايتي مخاطبان شده است.
فريبرز انصافي گام نخست در عرصه توسعه خدمات امداد خودرو را مخاطب محوري بر اساس نظام عرضه و تقاضاي موجود خواند و يادآور شد: کانون از تمام ظرفيت خود براي سوق دادن امداد خودرو به سمت مخاطب محوري و مشتري مداري استفاده خواهد کرد.
وي با اشاره به اينکه اکنون ستاد برنامهريزي نخستين مسابقه آمادگي جسماني و عملياتي امدادگران خودرو در کانون تشکيل شده است، گفت: با تشکيل شوراي کارشناسي در دبيرخانه و استفاده از ديدگاهها و نقطه نظرات کارشناسي به طور حتم اين مسابقه را در سطح گستردهاي برگزار ميکنيم.
انصافي ابراز اميدواري کرد که با برگزاري اين مسابقه، بحث ساماندهي امداد خودرو به صورت جدي پيگيري شده و دستاندرکاران و مسؤولان مربوط همچون پليس راهور با توليت کانون، سرمنشاء تحولات جدي و مثمر ثمر در اين حوزه باشند.
انصافي با اشاره به اينکه امداد خودرو کانون از نخستينهاي اين حوزه در ايران به شمار ميرود، گفت: بر همين اساس و با اتکا به تجربيات گذشته امداد خودرو کانون فعاليتهاي مهمي چون مطالعه و بررسي 89 هزار و 586 کيلومتر از اتوبانها، بزرگراهها و جادههاي کشور و انجام مطالعات کارشناسي و بررسي حوادث رانندگي گردشگران در 29 هزار و 862 کيلومتر از راههاي کشور صورت گرفته است.
وي گفت: کانون تدوين و تهيه استاندارد مديريت خدمات خودرويي منطبق با استانداردهاي روز دنيا با همکاري راهنمايي و رانندگي و سازمان حمل و نقل جادهاي، تدوين و تهيه استاندارد شرايط و ضوابط امدادگران خودرو بر اساس مهارتهاي فني مورد تاييد استاندارد، ارائه خدمات خودرويي و تبادل دانش و مهارتهاي توسعه خدمات گردشگري و اتومبيلراني با سازمان جهاني FIA و به روز رساني اطلاعات موجود در ايران را آغاز کرده است و اين تجربيات را در اختيار نهادهاي مسؤول قرار خواهد داد.
انصافي گفت: راهاندازي نمايندگي امدادي در تمامي استانهاي کشور، ايجاد حساسيت به منظور راهاندازي شبکه امدادرساني خودرو بر اساس استانداردهاي تعريف شده، پوشش حداکثر راههاي کشور، ايجاد انگيزه در بخش خصوصي براي سرمايهگذاري در خدمات امدادرساني فني شهري و جادهاي و استقرار پايگاههاي ثابت و سيار به صورت منظم از ديگر اقدامات امدادخودرو کانون است.
وي از برنامهريزي مناسب به منظور عضوگيري در شرکتهاي امدادرساني فني، ايجاد زير ساختهاي لازم براي برقراري ارتباط بين پايگاههاي امدادرساني و گشتهاي سيار با امدادخواهان، ايجاد واحدهاي نظارت و کنترل بر نحوه فعاليت امدادرسانان و ايجاد يک ساختار تشکيلاتي کامل و جامع به عنوان ديگر اقدامات امداد خودرو کانون نام برد.
/115
انتهای پیام/