اقدامات مبتکرانه سازمان‌هاي عضو ستاد دائمي تسهيلات سفر

محمدرضا پوينده در اين باره ميراث‌آريا(chtn) گفت: سازمان ميراث‌فرهنگي براي نخستين بار اقدام به راه‌اندازي سامانه ثبت اطلاعات دفاتر خدمات مسافرتي کرد و پيگيري براي سهميه سوخت ويژه نوروز و بهره‌مندي تاسيسات گردشگري از سهميه گازوئيل نيز بخشي از اين اقدامات به شمار مي‌رود.

پوينده ادامه داد: وزارت دادگستري نيز رسيدگي خارج از نوبت پرونده‌هاي مسافران نوروزي در سه بخش صنفي، بهداشتي و قاچاق کالا و ارز را با حضور قضات کشيک در 2 شيفت صبح و عصر در دستور کار قرار داده است.

وي گفت: افزايش 10 درصدي پروازهاي نوروزي و آماده‌باش 46 مرکز عملياتي سوخت‌گيري در سراسر کشور به منظور سوخت‌رساني به موقع به ناوگان هوايي و تشکيل تيم‌هاي بازرسي غيرمحسوس براي نظارت بر فروش و خدمات بليت‌هاي هوايي نيز از برنامه‌هاي سازمان هواپيمايي کشوري براي اين ايام است.

پوينده افزود: وزارت راه و سازمان راهداري و پايانه‌ها نيز عدم افزايش نرخ ناوگان ريلي، زميني و هوايي در ايام نوروز و پيش‌فروش اينترنتي بليت اتوبوس را براي اين ايام اعلام کرده است.

قائم‌مقام ستاد تسهيلات سفرهاي کشور گفت: وزارت آموزش و پرورش نيز اقدام به ثبت‌نام اينترنتي از فرهنگيان براي اقامت در مدارس کشور از طريق سايت www.eskan.medu.ir کرده است.

وي گفت: سازمان کشتيراني و دريانوردي نيز برنامه‌ريزي‌هاي لازم براي جابه‌جايي 2 ميليون مسافر با افزايش شناورها و اسکله‌ها و راه‌‌اندازي شناورهاي جستجوي نجات در مسيرهاي تردد مسافران را انجام داده است.

پوينده خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت و مرکز فوريت‌هاي پزشکي نيز با بسيج 4 هزار و 500 بازرس در قالب هزار و 220 گروه نظارتي و کشيک براي نظارت بر مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي و ايجاد هزار و 827 پايگاه بهداشتي درماني و راه‌اندازي 4 هزار و 600 آمبولانس براي ايام نوروز آماده است.

اين مقام مسؤول در ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور خاطرنشان کرد: همچنين تشديد بازرسي‌ها به لحاظ کمي و کيفي با توجه به قانون هدفمندي‌ يارانه‌ها در دستور کار وزارت بازرگاني قرار دارد.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 138912212