به گزارش ميراث آريا (chtn )،زهرا عبداللهي با بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ درطول سفر هاي نوروزي که معمولا سبزي وسالاد سالم ممکن است در دسترس نباشد وبه همين دليل مي تواند افراد را در معرض آسيب هاي جدي قرار دهد و سلامتي هموطنان را در اين ايام به خطر بيندازد .

وي افزود : در ايام نوروز مصرف غذاهاي چرب و سرخ شده معمولا درميهماني ها مصرف مي شوند که سبزي‌ها به علت داشتن ويتامين ها، مواد معدني، آنتي اکسيدان ها و فيبرها نقش مهمي در پيشگيري و درمان انواع سرطان ها، بيماري هاي قلبي عروقي، سکته مغزي، پوکي استخوان، ديابت نوع 2 و چاقي دارند و با مصرف سبزي ها و سالاد مي توان ميزان جذب چربي غذا ها را کاهش داد.

وي همچنين با اشاره به اين که ميوه ها و سبزي ها نقش محافظتي مهمي در ابتلا به سرطان کولون و رکتوم دارند،‌ تصريح کرد:‌ به گفته وي، املاح معدني مانند کلسيم ، منيزيوم ، فسفر ، آهن ، روي و سلنيوم از جمله مواد معدني بسيار ارزشمندي است که در سبزيجات يافت مي ‌شوند و تأثير زيادي بر سلامت افراد دارند.

عبداللهي ادامه داد : سبزي ها به دليل داشتن فيبر باعث افزايش حرکات روده مي شوند و بدين ترتيب از يبوست جلوگيري کرده همچنين فيبرها با کاهش فشار درون روده ، از بيماري هايي چون هموروئيد و ديورتيکولوز جلوگيري مي کنند.

وي همچنين به هموطنان توصيه کرد: در ايام نوروز براي جلوگيري از افزايش وزن و چاقي مصرف روزانه 4-3 واحد از گروه سبزي ها را فراموش نکنند زيرا مي توانند از ابتلا به انواع بيماري ها جلوگيري کنند و در صورت در دسترس نبودن مي توان از گوجه فرنگي و خيار درکنار غذاها استفاده کرد.

معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه تصريح کرد: در ايام نوروز به دليل تغيير شيوه تغذيه ، رعايت بعضي از نکات اينچنيني مي تواند مانع از بروز بيماري هاي احتمالي در اين ايام شود و آسايش و سلامتي را که خواست همه است را براي هموطنان به ارمغان آورد .

انتهای پیام/

کد خبر 1390010238