برج تاريخي گنبدکاووس پذيراي گردشگران نوروزي

به گزارش ميراث آريا(chtn)به نقل از کميته اطلاع رساني ستاد دائمي تسهيلات و نظارت بر سفرهاي استان گلستان، دبير ستاد شهرستان گنبد کاووس با بيان اين مطلب گفت: با توجه به وجود بيش از 1500 جاذبه طبيعي و تاريخي در استان گلستان و نظر به ورود گردشگران و مسافران درايام نوروز به اين استان و به خصوص شهرستان گنبد کاووس و با نظر به ارسال پرونده ثبت جهاني برج قابوس به يونسکو،اين شهرستان پذيراي مسافران نوروزي است.

قدرت شاکري افزود: از آثار قديمي شهرستان گنبد مقبرة قابوس بن وشمگير ، امام زاده يحيي بن زيد و خرابه هاي گرگان قديم مي توان نام برد و از ديدني ها و جذابيت هاي گردشگري آن هم شش آبشار متوالي شيرآباد در حومة شهر خان ببين است . که بزرگترين آن ها ارتفاعي به طول 20 متر دارد با حوضچه اي که عمق آن به 40 تا 80 متر مي رسد ؛ هم چنين غار طبيعي شيرآباد با دهانه اي به ارتفاع 9 متر و طول تقريبي 150 متر که با وجود چشمة روان و آويزه‌هاي درون غاري ، بس شگفت انگيز مي‌کند .

سرپرست اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اين شهرستان ادامه داد: تالاب هاي بين المللي آلاگل ، آجي گل و آلما گل در بخش داشلي برون که زيست گاه پرندگان مهاجر آبزي و کنار آبي است از ديگر جذابيت هاي طبيعي منطقه است .

وي از ديگر ديدني هاي شهرستان گنبد کاووس ، سوار کاري و مسابقات اسبدواني پاييزه و بهاره عنوان کرد ؛ مسابقاتي که جهانگردان بي شماري را به خود جذب مي‌کند .

شاکري درادامه برج قابوس را که از بناهاي تاريخي سده چهارم هجري قمري و بلندترين برج آجري جهان است و به دستور شمس المعالي قابوس بن وشمگير از پادشاهان آل زيار در سال 397 ه. ق ساخته شده، از اصلي ترين جاذبه اين شهر برشمرد که هر ساله شمار کثيري از گردشگران از اين برج تاريخي ديدن مي کنند.

وي همچنين به شهر باستاني جرجان اشاره داشت که با قدمتي ديرينه و معماري شهري بي نظير از جاذبه هاي مهم اين شهر است.

رييس ستاد شهرستان گنبد کاووس در پايان يادآور شد: در سال گذشته بيش از 212 هزار و 198 نفر از سه مکان تاريخي و توريستي شهرستان گنبدکاووس بازديد کردند.

گنبد کاووس با حدود 300 هزار نفر جمعيت دومين شهرستان بزرگ و يکي از قطب هاي گردشگري استان گلستان است. /104




انتهای پیام/

کد خبر 139001103