توسعه گردشگري، مهمترين بستر براي تحقق جهاد اقتصادي

ستار هدايت خواه در گفتگو با ميراث آريا(chtn)،با توجه به نامگذاري سال 90، به نام سال جهاد اقتصادي توسط مقام معظم رهبري گفت: هر کس به اندازه توانش و در حيطه وظايف و اختياراتي که دارد بايد براي تحقق اين مهم تلاش کند.

وي افزود : اعتقاد بنده اين است که منظور مقام معظم رهبري عموم ملت است اعم از دولتمردان در قواي 3‌گانه، در بخش خصوصي و ساير آحاد مردم در سطوح مختلف، زيرا اين يک فرمان جهاد است که هم از نظر شرعي و هم قانوني داراي اهميت است .

سخنگوي کميسيون فرهنگي مجلس بيان داشت :البته جهاد ماهيت فرهنگي دارد و در همين راستا، کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي بيانيه‌اي را در رابطه با موضوع جهاد اقتصادي و وظايفي که مسوولان مختلف نظام دارند اعلام مي‌کند.

هدايت خواه ادامه داد : اگر بخواهيم که رتبه‌بندي کنيم قاعدتاً دولتمردان به خصوص قوه مقننه، مجريه و قضائيه مسووليت بيشتري دارند بدين معنا که قوه مقننه بايد قوانين لازم و همينطور نظارت‌هاي کافي را براي تحول جهاد اقتصادي اعمال کند.

وي تصريح کرد : قوه قضائيه بايد امنيت لازم را براي حرکت در مسير جهاد اقتصادي فراهم کند و در واقع مزاحمت‌هايي را که براي تحقق جهاد اقتصادي است را از ميان بردارد و دستگاه اجرايي نيز بايد برنامه‌‌ريزي و تلاش کند تا شعار جهاد اقتصادي تحقق پيدا کرده و بسترها را براي ورود همه‌ي آحاد ملت در اين عرصه فراهم شود.

ستار هدايت خواه گفت : همچنين در عرصه‌ فرهنگي يکي از مهمترين بسترها براي تحقق شعار جهاد اقتصادي موضوع ميراث فرهنگي و گردشگري است و با توجه به تنوع آب و هوايي ، اقوام و جاذبه‌هاي طبيعي و تاريخي فراواني که در کشور ما وجود دارد ،به طور قطع برنامه‌ريزي و بسترسازي براي رشد اين بخش يکي از عرصه‌هاي مهم تحقق جهاد اقتصادي به شمار مي‌رود.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس اظهار داشت :با توجه به شرايطي که امروز در کشور است، در سطح جهاني به نظر مي‌رسد که اگر در اين بخش اهتمام لازم را به خرج بدهيم و روحيه جهادي را اعمال کنيم مي‌توان شاهد رشد اقتصادي و توليد ثروت به اندازه‌اي باشيم که حتي با درآمد کشورمان در بخش نفت برابري کند و اميد است تا اين فرمان مقام معظم رهبري در اين عرصه جدي گرفته شود و شاهد شکوفايي در اين بخش باشيم.

ستار هدايت خواه ادامه داد: البته به طور کلي در اقتصاد فرهنگ بايد شاهد يک جهش و حرکت جهادي بوده که مهم‌ترين بخش آن‌ ميراث فرهنگي و گردشگري است.

هدايت خواه در تشريح اقداماتي که بايد توسط سازمان ميراث فرهنگي و نهاد هاي مرتبط در جذب گردشگر انجام شود، گفت: بخش اول اقدام ها آن است که بسترهاي قانوني و اجرايي فراهم شود، اقدام دوم بايد حمايت‌هاي لازم از لحاظ بودجه‌اي از اين بخش صورت پذيرد .

وي ادامه داد: بخش ديگر اين است که معرفي‌هاي لازم را در اين حوزه انجام دهيم و همکاري‌هاي همه‌ دستگاه‌ها به ويژه بخش خصوصي و دستگاه‌هاي فرهنگي داخل و اطلاع‌رساني و همکاري در خارج از کشور انجام شود تا در اين عرصه بتوان نتيجه قابل توجهي گرفت .

سخنگوي کميسيون فرهنگي مجلس درباره وظايف اقشار جامعه براي تحقق اين شعار گفت : هر کس به اندازه تواني که دارد و در هر عرصه‌اي که برايش فراهم است بايد تمام تلاش خود را انجام دهد .

ستار هدايت خواه افزود : اقشاري که توان مالي براي سرمايه‌گذاري دارند بايد به صورت جهادي در عرصه اقتصاد ورود پيدا کنند و همچنين کساني که صاحب فکر هستند بايد در عرصه‌هاي مختلف افکارشان را متمرکز کنند .

وي ادامه داد: همچنين کساني که وظايف امنيتي دارند بايد امنيت لازم را براي تحقق و تسهيل فعاليت‌هاي سرمايه‌گذاري انجام دهند.

وي در پايان گفت:اشخاصي هم که در بخش‌هاي اداري هستند بوروکراسي هاي اداري را براي امر سرمايه‌گذاري و فعاليت‌هاي اقتصادي کم کنند و به هر حال هر کس در سطح خودش بايد اقدامات لازم را در جهت تحقق اين شعار مدبرانه انجام دهد .
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390011721