جهاد اقتصادي،محور برنامه‌هاي راهبردي ميراث‌فرهنگي گيلان

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان در گفتگو با ميراث‌آريا (‌chtn) اظهار داشت: با توجه به پيام مقام ‌معظم‌ رهبري و در چارچوب ماموريت محوله در حوزه ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، نظام برنامه‌ريزي به سوي توسعه اقتصادي کشور، ارتقا سطح درآمد و اشتغال پايدار هدايت خواهد شد.

«اميد عزيزي» افزود: هريک از حوزه‌هاي ماموريتي مي‌تواند ضمن برقراري مناسبات اقتصادي بين‌المللي و ارزآوري قابل توجه براي کشور، با سرمايه‌گذاري‌هاي خرد و کلان بنيه اقتصادي بخش وسيعي از جامعه را تقويت کرده و کارکردپذيري جهاد اقتصادي در سطوح مختلف را عملياتي سازد.

او ادامه داد: امروزه گردشگري به صورت يکي از مهمترين نيروهاي محرک توسعه اقتصادي، در بسياري از کشورهاي جهان تبديل شده است و دولت‌ها آن را وسيله‌اي براي کسب درآمد، به دست آوردن ارز، توزيع ثروت و ارتقا سطح زندگي و معيشت مردم مي‌دانند.

اين مقام مسوول يادآور شد: گردشگري چنان گسترش يافته است که در تقسيم‌بندي نظام‌هاي اقتصادي آن را از بخش فرهنگي و اجتماعي يک گام جلوتر رانده و به شکل صنعتي پويا طرح کرده‌اند به همين دليل بايد در برنامه‌ريزي‌هاي مرتبط با فعاليت‌هاي توريستي، آميزش همگن و مناسب در ساختارهاي اجتماعي، فرهنگي و ابعاد اقتصادي اين صنعت وجود دارد.

«عزيزي» تصريح کرد: در حال حاضر سياست‌هاي حوزه گردشگري استان نمي‌تواند خارج از چارچوب‌هاي کليدي برنامه‌ پنجم توسعه و سند توسعه استان و سند چشم‌انداز 20 ساله کشور حرکت کند چرا که تدوين برنامه‌هاي مذکور از يک اصل کارشناسانه تبعيت مي‌کند که در آن سياست‌هاي بلند مدت گردشگري در بخش حاکميتي به خوبي تبيين شده است.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390012728