او با اشاره به اينکه همايش مذکور با مشارکت اداره کل مالکيت صنعتي سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان جهاني مالکيت معنوي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، وزارت دادگستري، وزارت بازرگاني و اتحاديه سراسري صنايعدستي کشور برگزار شد، تصريح کرد: معاونت صنايعدستي تنها ارگان دولتي بود که در اين همايش با بخش غيردولتي شرکت کرد.
«دانيالي» بيان داشت: معاونت صنايعدستي با حضور در اين همايش تلاشها را براي ثبت جهاني آثار و تکنيکهاي توليد محصولات صنايعدستي توسط سازمان مالکيت معنوي آغاز کرده است.
او ادامه داد: سازمان جهاني مالکيت معنوي در کنار ثبت از حقوق معنوي کشورها نيز حمايت خواهد کرد که اين موضوع وجه تسميه ثبت جهاني WIPO با سازمان جهاني يونسکو است.
اين مقام مسوول با بيان اينکه ثبت جهاني يونسکو بيشتر جنبه معرفي و حمايت از احياء رشتههاي فراموش شده دارد، گفت: سازمان جهاني مالکيت معنوي با ثبت آثار و تکنيکها در برابر هر تخلفي ايستادگي کرده و مجازاتي را براي متخلفان در نظر ميگيرد.
معاون صنايعدستي کشور اضافه کرد: سازمان جهاني مالکيت معنوي در دو بخش ثبت آثار، تکنيک و روشهاي توليد با برنامهريزيهاي آتي از صنايعدستي حمايت خواهد کرد.
«دانيالي» با تأکيد بر اينکه در صورت انجام توافقات آثار ابتکاري صنايعدستي پس از ثبت ملي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي توسط معاونت صنايعدستي براي ثبت جهاني نامزد خواهد شد، افزود: پيگيري براي ثبت ملي و جهاني تکنيک و روشهاي توليد صنايعدستي نيز توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور انجام خواهد شد.
او در ادامه اظهار داشت: معاونت صنايعدستي براي ورود در گام نخست نشست مشترکي را با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به منظور بررسي بار حقوقي اين موضوع برگزار خواهد کرد ضمن اينکه مکاتبات و همکاريها با سازمان جهاني مالکيت معنوي به زودي آغاز خواهد شد.
معاون صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي کشور يادآور شد: آنچه امروز معاونت صنايعدستي را وارد تعاملات تازه کرده حمايت از هنرمندان و صنعتگران کشور، رشتهها و توليداتي است که بايد با نام ايران در جهان شناخته شود.
111/
انتهای پیام/