«محمدحسين فراهاني» ادامه داد: در پيرامون اين کاروانسرا دو اثر تاريخي ديگر به نامهاي بناي «امامزاده فضل سليمان» و «تپه ايلخاني آوه» نيز قرار دارند که در کنار کاروانسرا به عنوان سه اثر مهم تاريخي منطقه داراي اهميت هستند.
او با بيان اينکه وجود اين سه اثر در نزديکي يکديگر به ظرفيت گردشگري منطقه افزوده است، بيان داشت: به اين منظور طرح مرمت و احياي کاروانسراي آوه با رويکرد رونق ظرفيتهاي گردشگري منطقه از سوي اداره کل ميراثفرهنگي استان تهيه شد.
«فراهاني» با بيان اينکه مرمت اين کاروانسرا از سال 85 آغاز شده و تاکنون 80 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است، يادآور شد: در صورت تخصيص کامل اعتبارات مالي مرمت اين پروژه تا پايان سال 90 به اتمام ميرسد.
اين مقام مسوول در ميراثفرهنگي استان مرکزي خاطرنشان کرد: هم اکنون عمليات مرمت در طاقهاي فروريخته بنا در دست انجام است و محوطهسازي بنا نيز به طور همزمان انجام ميشود.
او افزود: مهمترين موضوع در رابطه با اين بنا مسير دسترسي آن به جاده است که بايد در قالب اعتبارات گردشگري مورد توجه قرار گيرد.
«فراهاني» خاطرنشان کرد: همچنين کارشناسان معاونت حفظ، احيا و ثبت آثار سازمان ميراثفرهنگي در بازديدي که از اين محوطه داشتند پيشنهاد ايجاد سايت موزه در اين منطقه را با محوريت کاروانسراي آوه مطرح کردند.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي خاطرنشان کرد: هم اکنون تهيه طرح سايت موزه محوطه تاريخي آوه به مشاور واگذار شده است.
/115
انتهای پیام/