به گزارش ميراث آريا (chtn)، «مينو خلخالي» با بيان مطلب فوق گفت: بي‌تحرکي منجر به افزايش انواع دردهاي مفصلي در نواحي زانو، کمر و گردن مي‌شود که به علت تناسب نداشتن فيزيکي، محدوديت حرکتي و کاهش دامنه حرکت عضلات و سيستم اسکلتي اتفاق مي‌افتد.

او افزود: رشد شهرنشيني و ميل به صنعتي شدن در جوامع کنوني مشکلات و بيماري‌هاي فراواني را براي نسل کنوني نسبت به نسل گذشته ايجاد کرده ‏است.

«خلخالي» اضافه کرد: در نسل گذشته افراد ناچار بودند بسياري از فعاليت‌هاي خود را با عضلات خود و از طريق فعاليت‌هاي فيزيکي انجام دهند در حالي که امروزه اکثر فعاليت‌ها از طريق ادوات مکانيکي و صرف کمترين تحرک و انرژي انجام مي‌شوند.

او ضعف عضلاني، کاهش طول عضلات و تغيير شکل در سيستم اسکلتي از جمله ستون فقرات را به عنوان مهمترين عوارض بي تحرکي عنوان کرد و بيان‏ داشت: نشستن‌ طولاني مدت پشت ميز، افزايش وزن، تحمل بار اضافي در يک سمت بدن از مواردي است که منجر به افزايش ضايعات و نارسايي‌ها در بدن مي‌شوند.

عضو هيأت علمي دانشگاه علوم‏پزشکي شهيد بهشتي ادامه داد: لازم است با هدف ممانعت از ايجاد افزايش اين مشکلات به انجام فعاليت‌هاي منظم ورزشي به صورت روزانه و حداقل نيم ساعت بپردازيم.

«خلخالي» تأکيد کرد: آموزش و تشويق به فعاليت‌هاي فيزيکي بايد از مهدکودک‌ها شروع شده و در مدارس، دانشگا‌ه‌ها، ادارات و در سطح کل جامعه توسعه پيدا کند .

او تصريح کرد: اين اقدام موجب مي‏شود تا همگان نحوه صحيح راه رفتن، نشستن، خوابيدن، حمل وسايل شخصي و بار و همچنين استفاده از وسايلي چون صندلي، تشک، تخت و ميز کامپيوتر که داراي استانداردهاي ارگونوميک هستند را در براي يک زندگي سالم و به دور از درد و ناراحتي فرا‏ گيرند.

118/

انتهای پیام/

کد خبر 1390021420