به گزارش ميراث آريا (chtn)، «داوود رشيدي»، بازيگر تئاتر، تلويزيون و سينما افزود: بيشتر افراد با شنيدن جشنواره فيلم پليس فيلم‌هاي اکشن و جنايي را به ياد مي‌آورند و اين در حالي است که جشنواره فيلم پليس که توسط نيروي انتظامي برگزار مي‌شود اهدافي فراتر از ساخت و توليد فيلم‌هاي اکشن دارد.

او ادامه داد: اگر جشنواره فيلم پليس متمرکز به ساخت آثار سينمايي اکشن باشد از اهداف اجتماعي و فرهنگي خود دور مي‌ماند.

بازيگر برجسته سينماي کشور با بيان اينکه متأسفانه در فيلم‌هاي پليسي- اجتماعي چهره واقعي پليس به درستي نشان داده نمي‌شود، افزود: فيلمسازان بايد بتوانند پليس را به درستي تصوير بکشند به گونه‌اي که پليس کاملا خوب و يا کاملا بد نشان داده شود.

«رشيدي» با اشاره به سرمايه‌گذاري معاونت اجتماعي ناجا در توليد فيلم‌هاي پليسي – اجتماعي يادآور شد: نيروي انتظامي بايد براي توليد فيلم‌ها سرمايه‌گذاري کند و علاوه بر سرمايه‌گذاري به عنوان مشاور اطلاعات دقيق در اختيار فيلمساز قرار دهد.

او همچنين توليد آثار اجتماعي مرتبط با پليس را در ايجاد امنيت اجتماعي تاثيرگذار خواند و بيان داشت: فيلمساز بايد فيلمي را ارائه دهد که بر اندوخته‌هاي اجتماعي و فرهنگي مخاطب بيافزايد.

اين بازيگر برجسته ادامه داد: فيلم‌هاي پليسي- اجتماعي نبايد تنها کاربردي اجتماعي داشته باشند بلکه بايد بتوانند لحظات مفرحي را براي مخاطبان به وجود آورند.

«رشيدي» در پايان بيان داشت: مخاطب با تماشاي فيلم‌هاي پليسي –اجتماعي بايد حس کند پليس براي آرامش، آسايش، نظم جامعه و امنيت آنها در کنارشان قرار گرفته در اين صورت است که تماشاگر پليس را همنوع خود مي‌داند.

118/

انتهای پیام/

کد خبر 139002195