احياي نظام استاد شاگردي و مشاغل خانگي در قزوين

به گزارش ميراث آريا(chtn)،اسدالله بيرانوند مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان قزوين با اعلام اين خبر افزود: آموزش در امر ترويج و توسعه صنايع‌دستي داراي اهميت ويژه‌اي بوده و باعث گسترش و احياي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي مي‌شود که ارزش و جايگاه خاصي دارد.

بيرانوند با اشاره به اجرايي‌کردن نظام آموزشي در قالب استانداردهاي مورد تاييد افزود: در گذشته صنايع دستي نياز زندگي روزمره و احتياجات بشر را تامين و به عنوان منبع درآمدي نيز به شمار مي‌رفته است و هم اکنون بعد از گذشت سال‌هاي متمادي هنوز هم اين وظيفه را به عهده دارد .

او افزود: ما با اجراي آموزش‌هاي مهارتي در قالب نظام استاد- شاگردي سعي در رونق رشته‌هاي بومي استان داشته و بر توسعه آموزش‌ مشاغل خانگي براي ايجاد زمينه‌هاي اشتغال با توجه به توانمندي‌هاي استان تاکيد داريم و اميدواريم با همکاري دستگاه‌هاي مرتبط بتوانيم به اهداف والايي اين حوزه دست يابيم.

او مدت اجراي اين تفاهم‌نامه را يکساله خواند و اظهار داشت: تعهدات ميراث‌فرهنگي در اين تفاهم‌نامه نيازسنجي و ارائه رشته‌هاي فاقد استاندارد، معرفي افراد صاحب‌نظر در رشته‌هاي فاقد استاندارد، تامين مربي و معرفي به فني و حرفه‌اي جهت آموزش، تعيين شاخص‌هاي مهم و موردنياز جهت آموزش‌ مربيان و... است .

او ادامه داد: تعهد سازمان فني و حرفه‌اي نيز تهيه و تدوين استاندارد مشاغل فاقد استاندارد، استانداردسازي رشته‌هاي آموزشي،‌ ارائه گواهينامه فني و حرفه‌اي پس از اخذ آزمون، ارائه کارت صلاحيت فني جهت صدور پروانه کسب، تجهيز کارگاه‌هاي مولد و اشتغالزا و... است که اميدواريم بتوانيم با همکاري يکديگر براي رشد و شکوفايي صنعت نوين صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي گام موثري برداريم.
/104

انتهای پیام/

کد خبر 139002268