او افزود: در همين راستا هم اکنون سه هزار و 662 مسجد جامع در کشور شناسايي شده است که اين سازمان در تلاش است با معرفي ميراث معنوي خود به عنوان جاذبههايي که در ديگر کشورها نيست به رونق گردشگري ديني دست يابد.
«علويان صدر» با تاکيد بر لزوم سرمايهگذاري در اماکن ديني و مذهبي جهت جذب گردشگر اظهار داشت: برخي کشورها با سرمايهگذاري در يک مسجد و يک بناي مذهبي که دارند توانستهاند آن بناها را به عنوان يک اثري هنري و جذاب گردشگري به جهان معرفي کنند ولي متاسفانه ايران با داشتن بناهاي هنري و مذهبي بسيار تا کنون نتوانسته از آنها بهره برداري مطلوب نمايد.
او تصريح کرد: اميدواريم با فرمايش مقام معظم رهبري و همراهي دستگاههاي مرتبط به اين امر مهم در آينده دست يابيم.
معاون ميراث فرهنگي ادامه داد: در حال حاضر استان قزوين داراي 120 مسجد است که از اين تعداد 84 مسجد به ثبت ملي رسيده که جز قديميترين و مهمترين مساجد شهر و کشور محسوب ميشوند.
او همچنين اظهار داشت: تاکنون 40 هزار بناي تاريخي در کشور به ثبت ملي رسيده که از اين تعداد 30 هزار اثر مربوط به بناها، محوطههاي تاريخي و بافتهاي با ارزش و ده هزار اثر نيز شامل ميراث معنوي ، ناملموس و طبيعي بوده که از استانهاي مختلف در فهرست آثار ملي به ثبت رسيدهاند که اميدواريم بتوانيم در آينده به تعداد بالايي از آثار براي ثبت در فهرست ملي و جهاني دست يابيم.
/104
انتهای پیام/