«اميد عزيزي» افزود: از جمله محورهاي نخستين همايش ملي اشکورشناسي ميتوان به جاذبههاي گردشگري، جغرافياي طبيعي، انساني و تاريخي، طب سنتي و داروهاي گياهي، مردمشناسي، صنايعدستي، معماري و هنر، گويش و ادبيات، مشاهير و اقتصاد اشاره کرد.
او ادامه داد: اين همايش با همکاري ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گيلان و پژوهشکده گيلانشناسي دانشگاه گيلان و با حمايت فرمانداري شهرستان رودسر، بخشداري و اداره آموزشوپرورش رحيمآباد با حضور استاندار و اساتيد صاحبنظر برگزار خواهد شد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان گيلان يادآور شد: در حاشيه برگزاري اين همايش، نمايشگاه عکس از آثار و يافتههاي تاريخي و باستانشناسي منطقه، تصاوير مناظر طبيعي و نسخ خطي برپا ميشود.
«عزيزي» با اشاره به اينکه مهلت ارسال چکيده و اصل مقالات تا بيستم خردادماه بوده است، خاطرنشان کرد: نخستين همايش ملي اشکور شناسي در تالار حکمت دانشکده ادبيات و علوم انساني مجتمع دانشگاهي دانشگاه گيلان در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد.
گفتني است، اشکور در امتداد سلسله کوههاي البرز قرار دارد و از جنوبيترين نقطه شهرستان رودسر آغاز و تا جنوبيترين نقطه شهرستان رامسر ادامه دارد. محدوده اشکور از جنوب به قزوين از مغرب به املش و رودبار الموت و از شرق به بخش کوهستاني شهرستان رامسر- تنکابن و از شمال به دامنههاي کوهستاني رحيمآباد و رامسر متصل است.
در کاوشهاي انجام شده در مناطقي از کوهستانهاي اشکورات، آثار و شواهد گوناگوني مخصوصا قبور مربوط به دوران نبوع تا دوران ساساني و بعضا نيز از دوران اسلامي نيز به دست آمده که نشان از قدمت منطقه دارد.
/117
انتهای پیام/