او اظهار داشت: اکنون بيشتر خانوارهاي روستايي ايلام به صنايعدستي به عنوان فعاليتي سودآور و کمک هزينه معاش خانوارها مينگرند اما بسياري به علت فرانگرفتن آموزشهاي اصولي مقدماتي نميتوانند در اين عرصه فعاليت کنند.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان ايلام تصريح کرد: بر اساس برآوردها اکنون بيش از 40 درصد توليد صنايعدستي ايلام در کارگاههاي خانگي مناطق روستايي اين استان توليد ميشود.
«اسکندري» اختصاص اعتبار ويژه براي آموزش صنايعدستي زنان، دختران و مردان روستايي را در افزايش ميزان توليد صنايعدستي و اشتغالزايي در روستاها موثر و تعيينکننده دانست.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان ايلام اضافه کرد: نبود مراکز آموزشي متمرکز و پراکندگي صنعتگران در کارگاههاي خانگي روستايي سبب سختي کار آموزش روستاييان شده است.
مديرکل ميراثفرهنگي استان ايلام، تمرکز آموزشگاهها و برگزاري دورههاي آموزشي پيشرفته را راهکار افزايش کيفي و کمي ميزان توليد صنعتگران روستايي دانست و افزود: اگر چه با اين شرايط، کيفيت آموزش در مناطق روستايي ايلام مطلوب است اما با همکاري دهياريها و ديگر دستگاههاي مرتبط ميتوان سطح توليد و آموزش روستاييان را به شرايط ايدهآل رساند.
/117
انتهای پیام/