تبديل آذربايجان‌شرقي به يکي از مهمترين قطب‌هاي توريسم درماني

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان آذربايجان‌شرقي در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، که در حاشيه کنفرانس توانمندي‌هاي استان‌هاي شمال‌غرب در گردشگري سلامت انجام شد، گردشگري را بزرگترين منبع تجاري در دنياي امروز دانست که از نظر اقتصادي بسيار مهم و با ارزش است.

او ادامه داد: گردشگري به عنوان يک صنعت درآمدزا داراي مزايايي است که توسعه آن در يک کشور مستعد، به نفع افزايش کار و در آمد ملي است، چراکه مي‌تواند با پديدآوردن تفاهم متقابل ميان ملت‌ها به پيشبرد، تحکيم و تقويت صلح جهاني کمک کرده و بيش از هرچيز يک کشور را به عنوان کشوري با ضريب امنيتي بالا در دنيا مطرح کند.

«محمدي» با اشاره به جايگاه گردشگري سلامت در ايران گفت: ايران با داشتن کادر پزشکي قوي، همراه با پيشرفت‌هاي پزشکي دنيا و گاه جلوتر از ديگر کشورها و برخورداري از 9 هزار گونه شناخته شده گياهان دارويي و وجود هزاران چشمه آب معدني در فهرست 63 کشور مقصد اصلي گردشگران سلامت در دنيا قرار دارد.

او افزود: آذربايجان‌شرقي نيز به دليل برخورداري از امکانات پيشرفته پزشکي و درماني، کادر توانمند و متخصص در عرصه درمان به همراه چشمه‌هاي متعدد آب‌گرم، آب‌هاي معدني و طبيعت بکر، مجاورت با درياچه اروميه و کشورهاي جمهوري خودمختار نخجوان، ارمنستان و نزديکي به کشورهاي ترکيه و عراق مي‌تواند به عنوان يکي از قطب‌هاي توريسم درماني مطرح شود.

اين مقام مسوول با بيان اينکه اين استان توانسته است در حوزه گردشگري سلامت در رده‌هاي بالا ميان استان‌هاي کشور قرار بگيرد، بيان داشت: مراکز درماني اين استان قابليت سرويس‌دهي به بيماران استان‌هاي همجوار و همچنين کشورهاي همسايه و حوزه قفقاز را دارد.

«محمدي» گفت: توجه به جلب رضايت مسافران نوروزي و مهيا کردن شرايط مطلوب براي پذيرايي از آنان نه تنها خاطره خوشايندي در ذهن ميهمانان و گردشگران سلامت به‌جاي مي‌گذارد، بلکه به تبليغ و معرفي استان توسط گردشگران نيز کمک مي‌کند.

او با بيان اينکه توسعه بيش از پيش گردشگري سلامت نيازمند برنامه‌هاي مدون و کارشناسي است، اظهار کرد: معرفي و شناسايي توانايي‌ها و ظرفيت‌هاي گردشگري سلامت، معرفي توانمندي‌هاي منطقه در امر گردشگري سلامت در سطح بين‌المللي و انجام طرح‌هاي تحقيقاتي جهت معرفي محصولات و خدمات و ظرفيت‌هاي گردشگري سلامت از برنامه‌هاي پيش‌روي استان در حوزه گردشگري سلامت است.

«محمدي» از نظارت کيفي مستمر بر چگونگي ارائه و سطح خدمات گردشگري سلامت، تسهيل رواديد در امر گردشگري سلامت، اعزام و پذيرش هيات‌هاي گردشگري سلامت، بازاريابي از کشورهاي هدف، ايجاد پايگاه اطلاع‌رساني گردشگري سلامت و به روزرساني آن به عنوان بخشي ديگر از اين برنامه‌ها نام برد که به توسعه گردشگري سلامت در کشور کمک مي‌کند.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 139005066