مدير آموزش، جذب و حفظ اهدا‌کنندگان اداره انتقال خون استان تهران در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب افزود: روزه‌داران بايد بدانند که اهداي خون در ماه مبارک رمضان، هيچگونه آسيبي به سلامتشان وارد نمي‌کند و عارضه‌اي را نيز براي آنان ايجاد نخواهد کرد.

«مريم صادقي» تصريح‌کرد: براي جلوگيري از ضعف و بي‌حالي پس از اهداي خون توصيه مي‌شود، روز پيش و پس از اهداي خون، در فاصله افطار تا سحر مايعات به خصوص نوشيدني‌هاي شيرين، مصرف شود و همچنين اهدا کننده تا حدامکان در‌‌ همان ساعات اوليه صبح به مراکز اهداي خون مراجعه کند.

مدير آموزش، جذب و حفظ اهدا‌کنندگان اداره انتقال خون استان تهران ادامه‌داد: افراد فقط در شرايطي مي‌توانند در ماه مبارک رمضان خون اهدا کنند که هنگام سحر غذاي کافي و مايعات زيادي مصرف کرده باشند.

«صادقي» خاطرنشان‌کرد: سازمان انتقال خون ايران با ايجاد پايگاه‌هاي ثابت و سيار خونگيري، آماده پذيرايي از هموطنان روزه‌دار در سطح کشور و تهران بزرگ در ايام ماه مبارک رمضان است.

اين پزشک با بيان اين مطلب که روزه‌داراني که خون اهدا مي‌کنند، ‌ نبايد فعاليت سنگين بدني در روز داشته باشند، گفت: روزه‌داران اهداکننده خون پس از انجام اين کار در صورتي که نشانه‌هايي مانند سردرد و يا افت فشار خون نداشته باشند، مي‌توانند مانند بقيه افراد به کارهاي روزانه و معمول خود بپردارند.

«صادقي» در عين حال افزود: روزه‌داران اهداکننده خون پس از افطار نيز بايد مايعات زيادي مصرف کنند.

اين مسوول اداره انتقال خون استان تهران گفت: براساس رويه هر سال پيش‌بيني مي‌شود‌ از ميزان خونگيري در روز‌هاي ماه مبارک رمضان تا حدودي کاسته ‌شود اما پس از افطار، ‌ حضور داوطلبان چشمگير خواهد شد.

«صادقي» تاکيدکرد: سازمان انتقال خون در تمامي ماه‌هاي سال نيازمند اهداي خون هموطنان است و اين کار در ماه‌هاي خاص متوقف نخواهد شد.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390050935