ظرفيت بالقوه استان مرکزي در توسعه توريسم ورزشي

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب تصريح کرد: امروزه تعداد بسيار زيادي از مردم براي رسيدن به سلامتي و رهايي از زندگي ماشيني، تفريح، ورزش و استراحت به دامن طبيعت و مناطق بکر اکوتوريستي سفر مي‌کنند.

«محمدحسين فراهاني» ادامه داد: بر اساس آمار موجود افرادي ‌که براي سياحت و ورزش سفر مي‌روند بين 7 تا 10 درصد از کل گردشگران را شامل مي‌شود.

او تصريح کرد: کوهنوري و دامنه‌نوردي، بيابان‌گردي، راهپيمايي، اسکي، قايقراني، اسب‌دواني، گلف، ماهيگيري، غواصي و شنا، انواع مسابقات و جشنواره‌هاي ورزشي، مسابقات رالي و دوچرخه‌سواري از مهمترين رشته‌هاي توريسم ورزشي است که مورد توجه گردشگران قرار دارد.

«فراهاني» با اشاره به ظرفيت‌هاي بالاي استان مرکزي در اين حوزه افزود: در استان مرکزي بيش از 14 قله با بيش از 2 هزار متر ارتفاع وجود دارد که امکان کوهنوري و صخره‌نوردي را براي هر نوع سليقه‌اي فراهم کرده است.

اين مقام مسوول در ميراث‌فرهنگي استان مرکزي گفت: در دامنه و مخروط افکنه‌هاي پاي اين کوه‌ها امکان دامنه‌نوردي، غارنوردي، تماشا و مطالعه پوشش گياهي و حيات جانوري وجود دارد.

او اظهار کرد: با توجه به گستردگي دشت‌ها و بيابان‌هاي استان و پوشش گياهي غالب از نوع استپ بياباني، مي‌توان با سازماندهي تورهاي طبيعت‌گردي تعداد زيادي از علاقه‌مندان را به طبيعت‌گردي و بيابان‌گردي در اين استان تشويق کرد.

«فراهاني» با بيان اينکه استان مرکزي جز 14 استان بياباني کشور محسوب مي‌شود، افزود: از مهمترين بيابان‌ها و دشت‌هاي استان مي‌توان به کوير ميقان، بيابان قشلاق زرنديه، دليجان، منطقه هفتاد قله، دشت اراک ساوه، دشت خمين، دشت محلات و دشت تفرش اشاره کرد.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان مرکزي با اشاره به وجود امکانات اسکي در اين استان تصريح کرد: تپه ماهورهاي شني کوير ميقان، درياچه‌هاي پشت سد ساوه، هندودر، پانزده خرداد و خنداب، ارتفاعات پلنگ‌در، گردنه پاکل شازند و ارتفاعات رشته کوه سفيدخاني از مهمترين مناطقي است که مي‌توان در آن اقدام به اسکي روي ماسه، آب و برف در فصول مختلف سال کرد.
/115


انتهای پیام/

کد خبر 139005182