اين کارشناس با اشاره به نمايشدادن معنويت و ارتباط آن با مرگ در اين دسته از سريالها اظهارداشت: اين روند به تقليديبودن سريالهاي ما باز ميگردد. اين سريالها اغلب از فيلمها و سريالهاي غربي که بيشتر بحث روح و زندگي پس از مرگ و آخرالزمان مطرح است اقتباس شده و سريالهاي داخلي همان مفاهيم و حتي گاهي همان اشکال را اقتباس کرده و وارد فيلمها و سريالها ميکنند.
اين پژوهشگر ديني يادآورشد: اطلاعات کارگردانها و نويسندگان از دين و ابعاد معنوي زندگي انسان به قدري نيست که بتوانند سوژههايي بيابند که معنويت را در زندگي و حيات يک فرد به نمايش بگذارند.
«ابوترابيان» گفت: افرادي که تمايل به پرداختن به مباحث معنوي زندگي در فيلمها و سريالها دارند ميتوانند با توجه به اين آيه قرآن که ميفرمايد هرچه به شما ميرسد از جانب خودتان است، شايد بتوان به نمايش نموداري از زندگي افراد و تبعات کارهاي افراد پرداخت و اين نکته را مورد توجه قرار داد که اگر فرد کار خير يا قدم خيري برداشته است نتيجه و تبعات آن در حيات وي کاملا مشهود است.
او تاکيدکرد: تمرکز بر بعد اخلاقي زندگي انسان در سريالها ميتواند به بالابردن سطح معنويت آنها کمک کرده و همچنين مفاهيم کاربرديتري را وارد زندگي افراد جامعه ميکند.
/118
انتهای پیام/