توليدات صنايع‌دستي گيلان کاربردي مي‌شوند

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان در گفت‌و‌گو با ميراث‌‌آريا (chtn)، اظهار داشت: بامبوبافي از جمله صنايع‌دستي رايج در استان گيلان، يکي از گزينه‌هاي مورد نظر براي کاربردي کردن صنايع‌دستي در سال جاري است.

«اميد عزيزي» افزود: برنامه‌هاي مختلفي نظير پيگيري ثبت برخي از رشته‌هاي صنايع‌دستي استان، ايجاد موزه، استانداردسازي رشته‌هاي صنايع‌دستي، تهيه اطلس، احياي رشته‌هاي رو به منسوخ، تجهيز ادارات به ويترين صنايع‌دستي، همکاري با دستگاه‌هاي دولتي، مستندنگاري رشته‌هاي بومي و غيره در برنامه‌هاي اين اداره‌کل براي حفظ و توسعه صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي گيلان گنجانده شده است.

او در ادامه خاطرنشان کرد: کاربردي کردن توليدات صنايع‌دستي يکي از سياست‌هاي دولت دهم در حوزه ارتقاي فرهنگ، هنر و صنايع دستي است که با جديت از سوي معاونت صنايع‌دستي سازمان ميراث‌فرهنگي کشور و همچنين استان گيلان پيگيري مي‌شود.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان گيلان يادآور شد: تاکيد اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان بر اين است که با تغيير شکل و ماهيت توليدات صنايع‌دستي استان از جمله بامبوبافي مطابق با سلايق و نياز مردم، مصرف و جامعه، اين توليدات را وارد سبد اقتصاد خانوار کند.

«عزيزي» با بيان اينکه صنعت بامبوبافي همزمان با رواج کشت ‏چاي به جهت پيوستگي غير مستقيم که با آن داشته، در گيلان متداول شده است، خاطرنشان کرد: خاصيت ارتجاعي و ‏شکل‌پذيري ني بامبو اين امکان را فراهم مي‌آورد تا با استفاده از آن، محصولات متنوعي و در عين ‏حال با ظرافت و زيبايي فراوان ساخته و يا بافته شود.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان يادآور شد: اطراف شهرستان لاهيجان به ويژه روستاي لياستان مرکز اصلي توليد و بافت محصولات بامبويي ‏است.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390052221