بررسي صحت و سقم کشف انسان‌هاي کوتوله در اسلام‌آباد غرب

به گزارش ميراث‌آريا (CHTN)، به نقل از روابط عمومي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمانشاه، بر اساس اين اخبار منتشر شده بر روي سايت‌ها و همچنين فيلمي که از اين انسان‌هاي کوتوله بر روي صفحه يوتيوب قرار گرفته، گويا چند فرد قاچاقچي به قصد حفاري غيرمجاز و يافتن گنج در محدوده باستاني قيل منصوري شهرستان اسلام‌آباد غرب، ضمن حفاري به اين موجودات عجيب‌الخلقه بر مي‌خورند.

مسوول اداره ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري شهرستان اسلام‌آباد غرب در خصوص اين خبر، گفت: شهر قيل منصوري، منطقه‌اي در شهرستان اسلام‌آباد غرب است که بقاياي آثار تاريخي بسياري از اوايل دوران اسلامي در آنجا وجود دارد.

«اصغر رشنو» ادامه داد: در کنار اين شهر تاريخي، يک چشمه آب روان وجود دارد که پس از به هم پيوستن چشمه‌هاي اطراف وارد رودخانه سيمره در استان ايلام مي‌شود، اين منطقه همچنين داراي کوهستان مرتفع و سر به فلک کشيده است که تا پيش از احداث جاده ايلام-حميل، از لحاظ زيست محيطي منطقه‌اي بکر براي زيستن موجودات مختلف بوده است.

او تصريح کرد: با توجه به اينکه در اين منطقه آب‌هاي روان وجود دارد، احتمال زيستن موجدات مختلف (حتي عجيب‌الخلقه) نيز وجود دارد، از اين رو ما نمي‌توانيم ادعايي مبني بر وجود موجوداتي عجيب‌الخلقه در اين منطقه را تکذيب کنيم اما در اين خبرها آمده است که يابندگان، اين موجودات را تحويل اداره ميراث‌فرهنگي اسلام‌آباد غرب داده‌اند که چنين چيزي کذب است و هيچ موجود عجيب‌الخلقه‌اي به اين اداره تحويل داده نشده است.

مسوول اداره ميراث‌فرهنگي شهرستان اسلام‌آباد غرب گفت: با توجه به اينکه اين شهر تاريخي در فهرست آثار ملي کشور به ثبت رسيده و جز محدوده‌هاي تحت حفاظت اين اداره مي‌باشد، به محض اطلاع يافتن از اين خبر با همراهي دهيار روستاي منصوري و بخشدار حميل وارد محدوده باستاني قيل منصوري شديم و تمامي منطقه را بررسي کرده، اما به هيچ گونه حفاري غيرمجاز برخورد نکرديم.

«رشنو» اظهار داشت: اما بررسي‌ها و پيگيري‌هاي ما به منظور وجود موجودات عجيب‌الخلقه در اين منطقه همچنان ادامه دارد و قرار است يک اکيپ مجهز با تجهيزات ويژه تمامي منطقه را در جهت يافتن اين موجودات مورد بررسي قرار دهند.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390052512