او گفت: در حال حاضر مهمترين مشکل هتلداري در خراسان رضوي مسايل بهداشتي در منازل مسکوني شخصي بويژه در اطراف حرم مطهر رضوي است که اقدام به قبول مسافر ميکنند.
اين مسوول با تاکيد بر اينکه توسعه پايدار در هرکشوري در گرو سلامت انسانهاي آن کشور است، افزود: بايد در ساخت و ارائه خدمات در هر زمينهاي در درجه اول سلامت انسان مد نظر قرار گيرد و برنامهريزي بر مبناي تامين سلامت انسانها باشد.
اين کارشناس بهداشت تصريحکرد: در حوزه گردشگري نيز توسعه هتل و واحدهاي اقامتي بايد با محوريت انسان باشد و در آن سلامت انسان مبنا قرار گيرد، در حين اينکه اين سلامت در ابعاد مختلف جسمي، روحي و رواني و اجتماعي قابل تعريف است.
«احتشامفر» با بيان اينکه نظارت بر روند بهداشتي هتلها به صورت سه ماه يک بار در خراسانرضوي صورت ميگيرد، گفت: سلامت شاغلان در هتل، فضاي بهداشتي مورد نياز، رعايت بهداشت در روند تهيه غذا و استفاده از مواد خوراکي با کيفيت خوب و بهداشتي از مواردي است که توسط بازرسان مرکز بهداشت در هتلها مورد بازبيني و دقت قرار ميگيرد.
اين پزشک، يکي از مشکلاتي را که هم اکنون در خراسانرضوي دامنگير مراکز اقامتي بويژه هتلهاست، تراکم زياد مسافر در زمان پيک دانست و تاکيدکرد: در اين زمانها ممکن است شاهد افت و نارسايي در روند ارائه خدمات باشيم که البته با نظارت دقيق و توصيه کارشناسان بايد اين موارد بر طرف شود.
«احتشامفر» گفت: بايد متناسب با جايگاه شهر مشهد و استان خراسان رضوي اقدام به افزايش ظرفيتهاي اقامتي و ايجاد زير ساختهاي لازم در اين حوزه شود.
مدير گروه بهداشت حرفهاي خراسانرضوي افزود: در بحث ارائه آموزشهاي لازم به پرسنل شاغل در هتلها هم دچار نواقصي هستيم.
او همچنين گفت: در عين حال تلاش ما آن است تا با هماهنگي مجامع امور صنفي و اتحاديه مربوطه در خراسان رضوي، راهکاري براي آموزشهاي بهداشتي و بهداشت عمومي به تمامي کارگران و کارمندان شاغل در واحدهاي اقامتي ارائه دهيم و در اين زمينهها برنامهريزي مناسب و همهگير داشته باشيم.
/118
انتهای پیام/