بنابراين گزارش تا چند سال قبل 30 قلم از توليدات و محصولات صنايعدستي کشور داراي قيمت پايه صادراتي بود که در تعاملات سال گذشته با سازمان توسعه تجارت اين موضوع دستخوش تغييراتي شد.
در نخستين کميته قيمتگذاري که سال گذشته منجر به تعيين قيمتهاي پايه صادراتي شد، کدهاي قبلي نيز بر اساس نرخ گذاريهاي جديد مورد ارزيابي قرار گرفت.
اين گزارش حاکي از آن است که در حدود 140 کالاي صنايعدستي همچنان فاقد قيمت پايه صادراتي هستند که معاونت صنايعدستي به دنبال تعريف کد تعرفه براي 55 کالاي ديگر تا پايان مهرماه است.
تعيين قيمت پايه صادراتي براي اين کالاها در کنار همکاري سازمان توسعه تجارت و گمرک کشور نيازمند همراهي معاونتهاي استاني است.
شرط نخست در تعيين قيمت پايه صادراتي اين کالاها برخوداري از قابليت صادرات است ضمن اينکه معاونتهاي استاني بايد اطلاعات لازم را در مورد وضعيت صادرات اقلام و کالاهاي مختلف در اختيار معاونت صنايعدستي قرار دهند تا تعيين تعرفههاي صادراتي سرعت گيرد.
تعريف قيمت پايه، صادرات اقلام و کالاهاي صادراتي را تضمين ميکند و به طور حتم در سامان بخشيدن وضعيت توليدکنندگان و صادرکنندگان صنايعدستي تأثيرگذار خواهد بود.
111/
انتهای پیام/