او در پاسخ به اينکه چرا ميراث فرهنگي طي اين سالها اين خانه را تبديل به موزه استاد بهزاد نکرده است، تصريح کرد: از ابتدا هم قرار نبود اين خانه تبديل به موزه استاد شود، سال هاست که آثار استاد بهزاد در موزه ويژه اي در مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد در معرض نمايش است.
معاون حفظ و احياي آثار تاريخي در خصوص اينکه در حال حاضر اين خانه اگر تبديل به موزه نشده است چه کاربرد ديگري دارد، نيز گفت: اين خانه در حال حاضر مرکز آموزش هنرهاي سنتي معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي است و از آن بهرهبرداري ميشود.
«علويان صدر» در پاسخ به اين پرسش که آيا ميراث فرهنگي ميراثدار خوبي براي نگهداري از اين خانه بوده در حالي که عنوان ميشود تنها سر در اين خانه حفظ شده است، تأکيد کرد: اين خانه، خانه قديمي بوده و حدود 10 سال پيش توسط دکتر شيرازي؛ استاد مرمت کشورمان با دقت، مرمت شده است و در حال حاضر جزء بناهاي تاريخي که به خوبي مورد مرمت قرار گرفته و سرپاست، محسوب ميشود.
او ادامه داد: اين خانه ثبت ملي است و هيچ خدشهاي به آن وارد نشده است.
استاد حسين بهزاد؛ مينياتوريست نام آور کشور در سال 1273 شمسي در تهران متولد شد و در مهرماه 1347 درگذشت.
از جمله تابلوهاي وي، ايوان مدائن، فردوسي و قهرمانان شاهنامه، ابنسينا بر بالين بيمار عشق (در 2 تابلوي مختلف)، صاحبان طلاي سياه، حافظ شيراز، نيمه شب حافظ، شب حافظ، انديشه حکيم ابوعلي سينا، پند خيام ( در دو تابلو مختلف)، بهشت و دوزخ است.
خانه تاريخي استاد بهزاد در خيابان آزادي، خيابان نوفلاح قرار دارد.
/104
انتهای پیام/