ايجاد جاذبه، راهکار بهره‌مندي يکپارچه گيلان از درآمد گردشگري

به گزارش ميراث‌آريا (chtn)، مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان با بيان اينکه استان گيلان داراي جاذبه‌هاي طبيعي بي‌نظيري است که بر اساس حکمت خداوندي در تمامي بخش‌هاي استان و در بيشتر شهرستان‌ها گسترده شده است، برخي از اين جاذبه‌هاي طبيعي را همچون تالاب بين‌المللي انزلي منحصر به فرد دانست و گفت: وجود سواحل پوشيده از درخت نيز باعث پديد آمدن مزيت ويژه براي استان شده است.

او ادامه داد: حضور گردشگران بيشمار طي ايام تابستان در سطح استان گيلان نشان از جاذبه‌هاي مختلف طبيعي، تاريخي و فرهنگي براي گردشگران ورودي به استان دارد که از جمله مي‌توان به قلعه رودخان، موزه ميراث‌ روستايي گيلان، عمارت کلاه‌فرنگي و غيره اشاره کرد.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان متذکر شد: با وجود اينکه در استان گيلان اقوام مختلف فرهنگي نظير گيل، تالش و غيره وجود دارند اما اين اقوام با توجه به تمامي تفاوت‌ها در آرامش ، صلح و دوستي زندگي مي‌کنند.

«عزيزي» خاطرنشان کرد: بسياري از شهرستان‌هاي گيلان به دليل قرار گرفتن در مسير پر تردد مسافران و به دليل داشتن جاذبه‌هايي همچون کوه و دريا همواره مورد استقبال گردشگران و مسافران داخلي و خارجي قرار مي‌گيرند اما برخي از شهرستان‌ها به دليل قرار گرفتن در مسيرهاي انتهايي و بسته استان کمتر مورد استقبال مسافران و گردشگران است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان گيلان افزود: بنابراين براي اينکه بتوانيم تمامي استان را به صورت يکپارچه از درآمدهاي بخش گردشگري بهره‌مند سازيم نياز است با ايجاد



جاذبه‌هايي همچون موزه‌ها، پارک‌ها و فضاهاي گردشگري، اين مناطق را نيز از حضور و درآمد اقتصادي گردشگري بهره‌مند سازيم.

او در پايان از سرمايه‌گذاران بخش‌هاي خصوصي در استان خواست که تنها به دنبال ايجاد کارخانه و بر هم زدن طبيعت بکر استان نبوده بلکه با کمي همت و تلاش از نعمت‌هاي طبيعي موجود در استان به بهترين شکل استفاده کنند.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 139007295