طبق آمارهاي ارائه شده از سوي سازمانها و موسسات گردشگري، 387 ميليون دلار اين خسارت در بخش گردشگري بينالمللي و 438 ميليون دلار آن نيز در بخش گردشگري داخلي خواهد بود.
کارشناسان همچنين معتقدند، در صورت رفع بحران تا پايان ماه جاري ميلادي، ميزان خسارت مالي به 520 ميليون دلار کاهش خواهد يافت و از شمار گردشگران ورودي نيز 220 هزار نفر کاسته خواهد شد.
«سورافون سوتاسرني»، رئيس سازمان گردشگري تايلند، گفت: از آنجا که نميتوان زمان دقيقي را براي رفع بحران اعلام کرد و بايد چشم به راه شرايط و پيشامدهاي پيشبيني نشده بود، مجبور به ارائه دو پيشبيني متفاوت نسبت به ميزان خسارتها شديم.
او خاطرنشان کرد، روند گردشگري اين کشور در سال جاري حرکتي صعودي داشته است به گونهاي که شمار ورود گردشگران به فرودگاه بانکوک در ماههاي ژانويه تا سپتامبر بالغ بر 14 ميليون نفر بوده که از اين ميزان نزديک به يک ميليون نفر آن در ماه گذشته به ثبت رسيده است.
به گزارش ميراث آريا، پيشبيني تايلند براي سال جاري ثبت رکوردي 15 ميليوني در جذب گردشگر بود که با توجه به سيل اخير اميدي به تحقق آن نيست.
گفتني است سيل تايلند که در 60 سال اخير بيسابقه بوده تاکنون بيش از 440 کشته داشته و دهها ميليون نفر را نيز بيخانمان کرده است.
/109
انتهای پیام/