وي با بيان اين که موزههايي که در مدت مذکور توسط تعدادي از استانها راهاندازي شد از سطح کيفي مناسبي برخوردار نبودند، گفت: اين اقدامات زمينهساز ايجاد تفکر راهاندازي موزهاي مجازي در سطح ملي و بينالمللي شد که طي ماههاي اخير از سوي معاونت صنايعدستي کشور پيگيري شده است.
سرپرست معاونت صنايعدستي کشور تصريح کرد: در حال حاضر از ميان 31 استان کشور، 12موزه صنايعدستي غير مجازي فعال هستند که آثار موزهاي صنايعدستي به صورت پراکنده در آنها به نمايش درآمدهاند.
حيدريپور اضافه کرد: پرتال موزه مجازي ملي صنايعدستي تمامي آثار موزهاي صنايعدستي را در قالب متن و تصاوير تجميع و به نمايش درميآورد.
به گفته اين مقام مسوول راهاندازي موزه مجازي از مزيتهايي چون حفظ و معرفي هويت فرهنگي کشور، افزايش اطلاعات کاربران در مورد ميراث کهن صنايعدستي بيش از مراجعه به موزههاي واقعي و ارائه اطلاعاتي مستند به محققان، دانشجويان و استادان به شکل قابل دسترس برخوردار است.
سرپرست معاونت صنايعدستي با اشاره به اين که با در نظر گرفتن مزاياي مذکور جلسات مشترکي با واحد IT دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان مجري اين طرح برگزار شد، اظهار داشت: معاونت صنايعدستي يک نمونه وب سايت را با در نظر گرفتن ويژگيهاي مختلف در اختيار اين واحد به منظور تحليل امکانات و بودجه مورد نياز قرار داد.
وي افزود: اين سايت توسط واحد IT دانشگاه صنعتي اصفهان تحليل شده که به محض مشخص شدن هزينهها، فاز اجرايي اين کار با ارائه اطلاعات در قالب متن و تصاوير آغاز ميشود.
حيدريپور در ادامه اظهار داشت: اطلاعات مورد نياز بايد توسط معاونتهاي استاني در اختيار ستاد قرار گيرد تا شاهد به ثمر رسيدن اين اتفاق مهم که انقلابي در حوزه صنايعدستي در ابعاد ملي و بينالمللي خواهد بود، باشيم.
سرپرست معاونت صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي کشور خاطرنشان کرد: در قالب نامهاي اقدامات انجام شده براي مشاور عالي رئيس سازمان ميراثفرهنگي را تشريح و درخواست همکاري پرتال سازمان را به منظور رسيدن به اهداف مورد نظر خواستار شدهايم.111/
انتهای پیام/