وي با اشاره به گمانهزني «تپه شهولي» متعلق به هزاره دوم و سوم و «تپه سبزعلي»، در خصوص اعتبارات اين عمليات گفت: براي انجام اين عمليات پژوهشي، مبلغ 400 ميليون ريال از محل اعتبارات استاني هزينه شده است.
وي با بيان اين مطلب که «تپه کيان» يکي از آثار دوره اليمايي(همزمان با دوره اشکاني) و «تپه زبر جد» متعلق به اواخر دوره عيلامي(نوسنگي) هم در سال جاري تعيين حريم ميشوند، افزود: گزارشها آماده تحويل به واحد پژوهشي است و به محض تاييد شوراي فني، حريم اين 4 تپه تصويب خواهد شد.
به گزارش ميراث آريا، اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: اين پروژه پژوهشي به صورت مشترک توسط پايگاه ايذه و اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خوزستان انجام شد.
ملاميرزايي تصريح کرد: به دليل اين که حريم تپههاي ياد شده در معرض خطر ساخت و ساز بود، اين نياز حس شد که براي تعيين حريم اين تپهها با کسب مجوز از پژوهشکده باستانشناسي کل شيراز اقدام کنيم.
شايان ذکر است، ايذه در استان خوزستان و در جنوب غرب ايران واقع شده است و پيشينه تاريخي آن بنا به پژوهشهاي انجام شده و وجود آثار و سنگنبشتههاي باستاني به دوران هخامنشيان و پيش از آن (عيلاميان) برميگردد.
/110
انتهای پیام/