بر اساس آمارهاي منتشر شده، مالزي در سال گذشته نزديک به 27 ميليون گردشگر داشته و درآمدي نزديک به 60 ميليارد رينگيت معادل 20 ميليارد دلار نيز به دست آورده است.
اين کشور که از جمله کشورهاي شرکتکننده در اجلاس سوم کميته هماهنگي و پيگيري سازمان همکاريهاي اسلامي به ميزباني جمهوري اسلامي ايران است، در فهرست پرجاذبهترين کشورهاي توريستي جهان در رتبه نهم و دومين مقصد گردشگري آسياست.
اماکن گردشگري مالزي:
کشور مالزي از اماکن و مناطق گردشگري متنوعي برخوردار است که به برخي از مهمترين آنها بهاختصار اشاره ميشود: شهر کوالالامپور، پايتخت مالزي که از جاذبههاي معروفي همچون برج دوقلوي پتروناس، برج مناره، غارهاي باتو، چياناتاون، بازار مرکزي و پارک پرندگان برخوردار است.
ارتفاعات کامرون که به دليل برخورداري از تپههاي مرتفع و درهاي سرسبز از جاذبههاي طبيعي مالزي است. شهرهاي پنانگ، کلاتان، پرليس و مالاکا نيز از ديگر جاذبههاي اين کشور محسوب ميشوند.
به گزارش ميراث آريا، جشنوارههاي مختلفي نيز به مناسبتهاي گوناگون در مالزي برگزار ميشود که نشاندهنده غناي فرهنگي و تنوع آيينها و سنن در اين کشور است. يکي از اين جشنوارهها، «جشنواره خريد» است که از شهرتي بسيار برخوردار است و به نوعي «کارناوال گردشگري بينالمللي» مالزي محسوب ميشود. از ديگر جشنوارههاي مهم مالزي ميتوان به جشنواره سال نو چيني، جشنواره ماه، جشنواره خداي 9 امپراتور، جشنواره رمضان و عيد فطر (Hari Raya)، جشنواره دونگ ژي، جشنواره نوروز، جشنواره رنگها و کريسمس اشاره کرد.
گفتني است، اين کشور از محصولات صنايع دستي متنوعي نيز برخوردار است که هنر باتوک که در فهرست ميراث جهاني يونسکو نيز به ثبت رسيده، يکي از آنها به شمار ميرود.
مالزي از شانزدهم جولاي سال 1958 ميلادي به عضويت سازمان آموزشي و فرهنگي سازمان ملل (يونسکو) در آمده است که حاصل آن تاکنون ثبت يک اثر فرهنگي با نام «ملاکا و جرج تاون، شهرهاي تاريخي باريکه مالاکا» و دو اثر طبيعي با نام «پارک ملي گونونگ مولو و پارک کينابالو» بوده است.
/109
انتهای پیام/