وي با بيان اين که در اين کميته برنامههاي مختلفي براي توسعه گردشگري زيارتي استان تعريف شده است، اظهار داشت: تاکنون ۳ نشست تخصصي با محوريت نقش بقاع متبرکه و امامزادهها در گردشگري زيارتي و راهکارهاي توسعه اين حوزه برگزار شده است.
رضواني با برشمردن ظرفيتهاي شهرستانهاي مختلف اين استان در حوزه جذب گردشگر مذهبي و زيارتي گفت: گردشگري زيارتي يک موضوع چند وجهي است که از يک سو به عنوان يک امر مذهبي مورد توجه قرار دارد و از سوي ديگر بسياري از مردم روح و جان خود را با گردشگري زيارتي پالايش ميکنند.
وي افزود: از اين رو لازم است با ترويج صحيح مباني زيارت و تقرب به ائمه آثار فرهنگي و معنوي زيارت را افزايش دهيم تا بتوانيم آثار اجتماعي آن را در تمامي ابعاد زندگي گسترش دهيم.
رضواني با بيان اين که گردشگري زيارتي يکي از زيربناهاي اقتصادي در ايجاد اشتغال و بسيار تاثيرگذار است، اظهار داشت: ميراثفرهنگي در ۶ ماهه اول سال جاري توانست با آمادهسازي امکانات و زيرساختهاي لازم زمينه سفر هزاران نفر از شيعيان و عاشقان اهلبيت (ع) را از سراسر ايران به اين استان فراهم آورد.
وي گردشگري زيارتي را از زيرشاخههاي قابل توجه گردشگري دانست و گفت: در توسعه گردشگري زيارتي معنويت بسيار حائز اهميت است و ارائهدهندگان خدمات گردشگري بايد بدانند که بيش از هر چيز خادمان اولياي خدايند تا کاسباني که تنها به قصد معاش آمده باشند.
/115
انتهای پیام/