دکتر احمدزاده اضافه کرد: کاوشهاي باستانشناسان در مناطق مختلف ايران خصوصاً در منطقه تاريخي جيرفت نشاندهنده وجود سرزميني متعالي است که تمدن آن به قبل از تمدن سومريان باز ميگردد.
وي با اشاره به تاريخ غني و ارزشمند ايران قبل و بعد از ورود اسلام يادآور شد: سرزمين ايران همواره در حوزه ادبيات، هنر، معماري، شعر و موسيقي و همچنين در زمينههاي علمي در اوج قله تمدن قرار داشته است.
معاون رئيسجمهور با اشاره به اهميت انتقال ميراث تاريخي ايران به نسلهاي جديد خاطر نشان کرد: اين ميراث ارزشمند بايد به نسل جوان منتقل شود؛ زيرا که عدم انتقال اين داشتههاي تاريخي و معنوي ميتواند موجب بحران هويتي در تاريخ ماندگار ما شود.
وي بر لزوم معرفي چهرههاي برجسته علمي، ادبي و هنري به نسل جوان تاکيد و خواستار انتقال ارزشهاي تاريخي سرزمين بزرگ ايران به دانشآموزان و دانشجويان شد.
دکتر احمدزاده با اشاره به تمدن ساير کشورهاي دنيا يادآور شد: در سفرهايي که به برخي از کشورهاي دنيا داشتهام در بازديد از موزههاي اين کشورها مشکل بزرگي به نام بحران هويت کاملاً مشهود است.
وي با اشاره به وجود شخصيتهاي فرهيخته، دانشمندان بزرگ و شاعران گرانسنگ سرزمين بزرگ ايران از آنان به نيکي ياد کرد و افزود: محبوبيت اين افراد به گونهاي است که اگر چه برخي از آنان در کشورهايي مانند ترکيه، تاجيکستان و ... دفن هستند با اين حال در آن کشورها و همچنين در ايران نيز از محبوبيت خاصي برخوردار هستند.
معاون رئيسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تمدن سرزمين ايلام نيز گفت: کاوشهاي باستانشناسان نشان ميدهد که در چند هزار سال پيش در اين سرزمين انسانهايي زندگي ميکردند که از هوش و استعداد بالايي برخوردار بودهاند.
وي يادآور شد: با توجه به تاريخ کهن و غني سرزمين بزرگ ايران مراقبت و پاسداري از مرزهاي تاريخي، معنوي و هويتي ايران بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
همچنين در اين ديدار مديرکل ميراث فرهنگي استان ايلام ضمن خوشآمد گويي به دکتر احمدزاده به ارائه گزارشي از فعاليتهاي اين اداره کل پرداخت.
/108
انتهای پیام/