افزايش 25 درصدي ورود گردشگران سلامت به فارس

به گزارش ميراث‌آريا (chtn)، «فريدون فعالي» در سمينار «گردشگري سلامت و روش‌هاي توسعه آن در ايران و فارس» که روز گذشته برگزار شد، با اعلام اين خبر افزود: بنابر آمار غير رسمي در سال 89 حدود 4 هزار و 500 گردشگر سلامت به استان فارس وارد شدند که اين ميزان در 9 ماه سال‌جاري 25 درصد افزايش داشته است.

وي با بيان اين که ظرفيت استان فارس براي جذب گردشگر سلامت بيش از اين‌ها است، تصريح کرد: بايد متناسب با ظرفيت‌هاي يک استان براي آن برنامه‌ريزي شود و در تهيه اسناد بالادستي سند توسعه استان فارس، ظرفيت‌هاي اين منطقه در اولويت قرار بگيرد.

فعالي با اشاره به پايين بودن هزينه‌هاي تشخيص، درمان و اقامت گردشگر سلامت در کشور نسبت به کشورهاي اروپايي گفت: با توجه به اين که توانمندي‌هاي پزشکي ايران و فارس در بخش‌هاي مختلف بسيار بالاست بايد اين ظرفيت و توان را ديد و از آن بهره لازم را برد.

وي ادامه داد: استان فارس جزء 5 قطب گردشگري سلامت در کشور معرفي شده است، از اين رو بايد برنامه‌ريزي‌ها و مصوباتي براي اين بخش در نظر گرفته شود تا اين استان به جايگاه واقعي و در خور شان خود دست پيدا کند.

فعالي يادآور شد: علاوه بر مزيت‌ها، تهديدهايي نيز در بخش گردشگري سلامت از جمله رقباي خارجي وجود دارد؛ از اين رو بايد در اين بخش سطح ارائه خدمات و انتظارات، پاسخگوي نياز متقاضيان باشد.

وي ادامه داد: نداشتن دفتر همکاري و ساماندهي منسجم، ارائه خدمات نامطلوب، نبود نظام عملياتي مصوب براي ارائه بسته‌هاي گردشگري سلامت و نظام آموزشي نامناسب، تهديدهايي در مقابل مزيت‌هاي تقويت گردشگري سلامت در فارس به شمار مي‌روند.

فعالي با بيان اين که، چنانچه براساس ظرفيت‌هاي هر استان برنامه‌ريزي شود، مي‌توانيم در تمامي حوزه‌ها موفق باشيم، گفت: تهيه و تدوين سند ضوابط عملياتي کشور در حوزه توريست درماني، ايجاد مديريت واحد گردشگري سلامت، راه‌اندازي شهرک سلامت استان و مشخص شدن وظيفه تمامي دستگاه‌هاي اجرايي مي‌تواند در ارتقاي گردشگري سلامت استان موثر باشد.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 139010081