سايت جنگل‏هاى دريايى حرا از مهمترين جاذبه‏هاى گردشگرى قشم

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «تورج امانى» در اين باره اظهار داشت: زيبايى منحصر بفرد جنگل هاى دريايى حرا چيزى نيست که در سفر به جزيره قشم بتوان آن را ناديده گرفت و امروزه قريب به اتفاق مسافران قشم با هدف مشاهده شگفتى‏هاى ويژه عالم خلقت از جمله جنگل‏هاى دريايى حرا به اين جزيره سفر مى‏کنند.

وى درختان حرا را به کارخانه آب شيرين‏کن طبيعى و خدادادى تشبيه کرد و گفت: حرا درختى آب شورزى است که هنگام جريان مد دريا تا گلوگاه در آب فرو مى‏رود و به دليل خاصيت تصفيه‏اى که در پوست آن وجود دارد بخش شيرين آب دريا را جذب و نمک آن را دفع مى‏کند.

رييس محيط زيست سازمان منطقه آزاد قشم نيز در توصيف جنگل دريايى حرا در قشم گفت: جنگل‏هاى دريايى حرا در منطقه آزاد قشم به هنگام آغاز فصل سرما، زيستگاهى امن براى بيش از 110 گونه پرنده زيباى مهاجر مى‏شود.

«سيد محمد هاشم داخته»، وجود اکوسيستم منحصر بفرد جنگل‏هاى دريايى حرا به همراه تنوع جانورى بسيار زياد و گستره زيستى پرندگان مهاجر آبزى و آبزيان دريايى از ديگر خصوصيات منطقه حفاظت شده حرا در قشم است.

وى تصريح کرد: ناحيه جزر و مدى منطقه جنگل‏هاى دريايى حرا زيستگاه مناسبى براى نرم تنان، سخت پوستان و ماهيان پديد آورده که منبع غذايى مهمى نيز براى ماهيان و پرندگان وحشى است.

به گفته داخته، بستر مرطوب منطقه جنگل دريايى حرا در قشم، محل مناسبى براى پرورش مرغان ماهى خوار دريايى که حدود 43 گونه مهاجر اين منطقه را به خود اختصاص داده، است.

يادآور مي‏شود جنگل هاى حراى قشم در فضايى به وسعت 200 کيلومتر مربع به دليل شرايط مساعد اکولوژى در فصل سرما به زيستگاهى امن براى پرندگان مهاجر مناطق گرمسيرى تبديل مى‏شوند.

با آغاز فصل سرما بيش از 110 گونه پرنده زيباى مهاجر مناطق گرمسير دنيا شامل حواصيل بزرگ، اگرت بزرگ، اگرت ساحلى، کفچه نوک تيز، سليم خاکسترى، حواصيل هندى، گيلانشاه، کاکايى، عقاب ماهيگير، نوک قاشقى، پليکان‏ها و فلامينگوها و گونه هاى ديگر پرندگان با سفر به جزيره قشم، زيبايى منطقه حفاظت شده حرا را دو چندان مى‏کنند.
/120





انتهای پیام/

کد خبر 1390100819