کشف غارنگاره‌هاي 2هزار ساله در مکزيک

به گزارش ميراث آريا (Chtn)،‌ اين غارنگاره‌ها حدود 3 هزار شکل مختلف بوده و در ماه‌هاي آگوست تا اکتبر سال گذشته کشف شده بودند اما به دليل برخي مسائل امنيتي اخبار مربوط به آن‌ها با مدتي تاخير منتشر شد.

باستان‌شناسان اعلام کردند: تمام اين تصاوير روي 40 صخره کشيده شده و قديمي‌ترين آن‌ها مربوط به تصاويري از مناسک گذر، شيوه درمان، دعاي باران و نحوه عبادت در کوهستان بوده که توسط جوامع شکارچي اين منطقه در قرون اول ميلادي کشيده شده است.

اين نقاشي‌ها که با رنگ‌هاي زرد، قرمز و سياه رنگ‌آميزي شده بودند تصاوير انسان‌ها را با سربندها، طناب‌ها، تن‌پوش‌ها و ديگر لوازمي که تا به امروز ناشناخته‌ مانده‌اند، نشان مي‌دهند. در برخي ديگر از نقاشي‌ها نيز صحنه شکار حيوانات با تير و کمان به تصوير کشيده شده است.

به گفته کارشناسان، هدف ساکنان اين منطقه تنها ثبت فعاليت‌هاي روزانه روي تخته سنگ‌ها براي به يادگار ماندن آيندگان نبوده است، بلکه بيان‌کننده برخورد دنياي مادي و معنوي با يکديگر از وراي تصاويري بوده است.

به گزارش ميراث آريا، تصاويري از حيوانات گوناگوني روي تخته سنگ‌ها ديده شده که شامل گوزن‌هاي وحشي، سگ، حشراتي همچون عنکبوت و هزارپا و انواع پرندگان بزرگ بوده است.

کشف اين چنين آثاري در مکزيک پيش‌تر نيز صورت گرفته که قديمي‌ترين آن مربوط به سنگ نگاره‌هاي 7 هزار و 400 ساله در منطقه «باخا کاليفرنيا» است.
109/

انتهای پیام/

کد خبر 1390101842