محمدي با بيان اين که در واگذاري اين 17 نقطه به علت قرار گرفتن در ورودي استان که از اهميت ويژهاي برخوردار بودند در اولويت قرار گرفتند، اظهار داشت: اين طرح با هدف مکانيابي براي خدمات گردشگري و اطلاع از کميت و کيفيت خدماتي که هم اکنون به صورت پراکنده در استان ارائه ميشود، انجام شد.
وي ادامه داد: به منظور مشخص شدن اين که کدام مناطق استان قويتر بوده و کدام مناطق نياز به تقويت دارند، اين مطالعات در 2 محور شمال و جنوب استان توسط شرکتهاي مشاور صورت گرفت.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تصريح کرد: بر اساس نتايج به دست آمده از اين مطالعات شرح خدماتي را با همکاري اساتيد دانشگاهي تدوين و نهايي کرديم تا بر اساس مقتضيات محلي و فرهنگي استان براي کار و اجرا مطالعه شود.
محمدي خاطرنشان کرد: نتايج به دست آمده از اين مطالعات منجر به شناسايي اين 300 نقطه شده که در آنها سرمايهگذاري مقرون به صرفهتر بوده و بازگشت سرمايه را در کمترين زمان ممکن براي سرمايهگذاران ميتواند تضمين کند.
وي افزود: همچنين برآيندي از مناطقي که سازمان ميراث فرهنگي با کمک دستگاههاي ذيربط ميتواند در آنها زيرساختهاي اوليه شامل زمين، آب، برق، گاز، راه، مخابرات و غيره را فراهم کند به دست آمده که در قالب اين طرح مطالعاتي به سهولت در اختيار سرمايهگذاران قرار داده ميشود.
محمدي تصريح کرد: اين مطالعات بر اساس روشهاي علمي انجام گرفته که در نوع خود بينظير است به طوري که مطالعات به جاي استفاده از اراضي با استناد بر پوشش اراضي پيش رفته که نکته مهمي در تامين مطالعات و راهنمايي آن محسوب ميشد.
وي تاکيد کرد: براي نخستينبار مطالعات طرح تفصيلي در اين حد سطح و وسعت و با ديدگاههاي بومي و فرهنگ محلي و همچنين توجه به نيازهاي سرمايهگذاران در سطح استان انجام شد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يادآور شد: با استفاده از اين مطالعات بستههاي سرمايهگذاري به 2 زبان فارسي و انگليسي آماده شده که در اختيار سرمايهگذاران قرار خواهد گرفت.
محمدي خاطرنشان کرد: همچنين به زودي نتايج اين مطالعات براي سهولت دسترسي علاقهمندان سرمايهگذاري در حوزه گردشگري به صورت کاربردي در پنجره واحد سرمايهگذاري قرار ميگيرد.
115/
انتهای پیام/