وي با اشاره به اين گروه طراحي و نمونهسازي صنايع دستي کردستان در سطح استان تشکيل شده است، اظهار داشت: اين گروه متشکل از 3 طراح صنعتي، 3 گرافيست، 5 نفر از نخبگان صنايع دستي استان و 4 کارشناس معاونت صنايع دستي کردستان است.
معاون صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي اين استان ادامه داد: طراحهاي صنعتي و گرافيستهاي حاضر در اين گروه همگي از استادان دانشگاه هستند.
حامدي اضافه کرد: نمونهسازي موضوع تعريف کاربريهاي تازه براي رشتههاي بومي استان با هدف ورود بيش از پيش صنايع دستي به زندگي عموم مردم را دنبال ميکند.
اين مقام مسوول افزود: هماکنون در مرحله نيازسنجي و امکانسنجي مقوله نمونهسازي رشتههاي صنايع دستي هستيم تا نيازهاي اين بخش مشخص شود و براي رسيدن به هدف نهايي چه امکاناتي لازم است.
وي با بيان اين که معاونت صنايع دستي کردستان بدون اختصاص اعتبار فعاليت در بخش نمونهساري رشتههاي صنايع دستي را آغاز کرده است، گفت: پيشبرد اهداف بستهبندي صنايع دستي کردستان در گرو ورود به عرصه نمونهسازي است.
معاون صنايع دستي کردستان در پايان به ميراث آريا خاطرنشان کرد: در سطح ملي فعاليتهايي در بحث نمونهسازي انجام شده اما در استان براي نخستين بار است که در اين بخش اقدامي صورت ميگيرد.
111/
انتهای پیام/