به گفته رييس شوراي فني صنايع دستي استان، اين نمايشگاهها و بازارچهها در شهرهاي تبريز، اسکو، مراغه، بناب، شبستر، کليبر و جلفا، برخي پايانههاي مسافربري، هتلها و ايستگاههاي راه آهن و فرودگاه و روستاهاي هدف گردشگري همانند کندوان و اشتبين ميزبان گردشگران نوروزي هستند.
محمدي افزود: در اين نمايشگاهها، علاوه بر ارائه نمونههاي آثار هنرهاي سنتي و صنايع دستي اصيل استان، آداب و رسوم و آيينهاي نوروزي مردم آذربايجان شرقي نيز معرفي و اين امر با استقبال زيادي از سوي گردشگران مواجه شد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي افزود: انواع توليدات هنرهاي سنتي و سوغات آذربايجان شرقي در بيش از يکصد و هشتاد غرفه و با مشارکت بيش از 200 هنرمند از رشتههاي مختلف براي آشنايي و انتخاب گردشگران آماده شده بود تا گردشگران نوروزي با خاطرهاي خوش آذربايجان شرقي را ترک کنند.
محمدي در خصوص چگونگي اين نمايشگاهها گفت: بازديدکنندگان نمايشگاههاي مذکور با هنرهايي از جمله حکاکي نقره، منبت کاري، معرق کاري و نازک کاري چوب، شيشه گري، نقاشي روي سفال، سبد بافي، سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي و ساخت زيور آلات، قلمزني روي فلزات، چرم و کفش، قاليهاي هنري، گليم و ورني بافي، روسري چاپ باتيک، ممقان دوزي و لباسهاي محلي آذربايجان آشنا شدند.
وي تصريح کرد: بخش ديگري از اين نمايشگاهها به عرضه سوغاتيهاي متنوع و خوشمزه منطقه اختصاص يافته بود تا گردشگران بتوانند آنها را به عنوان تحفه سفر نوروزي خود در آذربايجان شرقي تهيه کنند که اين موضوع با استقبال خوبي مواجه شد.
محمدي گفت : آمار فروش بيش از 600 ميليون ريال تاکنون از غرفههاي مذکور به دبيرخانه ستاد گزارش شده که پيش بيني ميشود با آغاز دور دوم سفرهاي نوروزي به استان فروش اين آثار از روند صعودي قابل ملاحظهاي برخوردار باشد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در پايانگفت: اميد است روند آشنايي و علاقمندي هموطنان با ميراث گرانبهاي هنرهاي سنتي سراسر کشور، همچنان حالت صعودي داشته باشد و اين دست ساختههاي زيبا، زينت بخش زندگي همه باشد.
112/
انتهای پیام/