گردشگري در ديپلماسي عمومي حرف اول را مي‏زند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «حسن قشقاويي» با بيان اين مطلب افزود: هرچه به سفر کمک کنيم به ديپلماسي رسمي‌مان کمک کرده‌ايم و هرچه در اين حوزه ضعيف عمل کنيم، ديپلماسي عمومي ما ضعيف‌تر خواهد بود.

وي تصريح کرد: وظيفه ماست که به سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کمک کنيم و در اين زمينه آمادگي کامل براي هرگونه همکاري را با اين سازمان در قالب مذاکرات کنسولي داريم.

اين مقام مسوول در خصوص لغو رواديد با 60 کشور دنيا اظهار داشت: ‌هيچ دليل ندارد که کشور ما با وجود ظرفيت‌هاي گردشگري فراواني که دارد از ساير کشورهاي همسايه مانند ترکيه که در حال حاضر با 60 کشور دنيا لغو رواديد است، عقب باشد.

وي تصريح کرد: لغو رواديد به معناي عدم کنترل و نظارت نيست چرا که ما کشور هدف دشمنان هستيم و پيش از اين مشکلاتي در رابطه با دانشمندان هسته‌اي و ... برايمان پيش آمده است.

«قشقاويي» لغو رواديد را به شرط عمل متقابل مثبت ارزيابي کرد و توسعه گردشگري را موجب تغيير ذهنيت افراد خواند و افزود: به گفته سفير کشورمان در يکي از کشورهاي همسايه، قبل از لغو ويزا تعداد ورود گردشگران اين کشور به ايران 50 هزار نفر بوده که پس از لغو ويزا در طول يکسال به 1 ميليون نفر رسيده است.

وي افزود: ما اگر نخواهيم لغو ويزا داشته باشيم در مرحله اول مي‏توانيم ويزاي فرودگاهي را تقويت کنيم، براي تورگردان‌ها ويزاي بلندمدت صادر کنيم و براي نخبگان تورهاي علمي، تاريخي، فرهنگي و ... بگذاريم.

انتهای پیام/

کد خبر 1391013128