بررسي تاثير جنبش‌‌هاي بيداري اسلامي در حوزه خليج ‌فارس

به گزارش خبرنگار اعزامي ميراث آريا(chtn) به کيش، دبير هشتمين همايش ملي خليج ‌فارس طي سخناني با بيان اين مطلب، درباره ساير ويژگي‌هاي برتر اين همايش گفت: براي نخستين‌بار در اين همايش مقالاتي از کشورهاي کويت و بحرين درباره خليج ‌فارس به عنوان کانون تحرکات در طول تاريخ ارائه شد و همچنين امنيت منطقه در حوزه جغرافياي سياسي با محوريت امنيت خليج ‌فارس مورد بررسي قرار گرفت.

«نامجو» همايش ملي خليج ‌فارس را در پي شناسايي و معرفي مزاياي خليج ‌فارس در قالب ارائه مقالات دانست و بيان کرد: در کمتر کتابي است که نامي از خليج ‌فارس نيامده باشد و اين شهرت فقط محدود به خليج ‌فارس نيست بلکه شهرها و جزاير اطراف آن نيز تحت تاثير اين شهرت معروف هستند.

وي محورهاي هشتمين همايش ملي خليج‌ فارس را جغرافيا و محيط زيست، اقتصاد، گردشگري، تاريخ و باستان‌شناسي و فناوري‌هاي نوين خواند و گفت: فراخوان مقالات از دي‌ماه آغاز شد و تا 15 اسفند ادامه داشت. در اين مدت 270 مقاله در حوزه‌هاي جغرافيا، تاريخ، باستان‌شناسي، گردشگري، فرهنگ، هنر، معماري، اقتصاد و فناوري‌هاي نوين ارائه شد که 545 نويسنده آن‌ها را نوشته‌اند.

دبير اين همايش تصريح کرد: 150 تن از اين نويسندگان عضو هيات علمي‌اند. از ميان مقالات ارائه شده 19 مقاله در کتاب همايش به چاپ مي‌رسد، 29 مقاله در لوحي فشرده به شرکت‌کنندگان ارائه مي‌شود، 9 مقاله بعد از ظهر امروز ارائه خواهد شد و از 3 مقاله برتر نيز تقدير مي‌شوند.

نامجو يادآور شد:‌ در هشتمين همايش ملي خليج ‌فارس دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد و دکتري نيز بدون برخورداري از مزاياي ويژه مقاله ارائه کردند و موفق شدند با اساتيد هيات علمي دانشگاه‌ها در اين زمينه رقابت کنند.

يادآور مي‌شود، هشتمين همايش ملي خليج ‌فارس امروز و فردا در منطقه آزاد کيش برپاست.
ب/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391021131