وي با اشاره به اجراي بسيار خوب کارگاه تخصصي کندوان در اين همايش خاطرنشان کرد: طولانيترين مبحث اين همايش روستاي کندوان بود که 3 برابر ساير مباحث و بيش از 60دقيقه در مورد آن بحث شد.
محمدي تشريح کرد: مباحثي نظير اجراي اصولي فاضلاب روستاي کندوان و همچنين انتقال کابلهاي برق به زير زمين که در ميان روستاهاي دست کند بينظير و بيسابقه بوده است، از سوي حاضران و متخصصان شرکتکننده مورد توجه قرار گرفت.
وي با اشاره به کفسازيهاي انجام گرفته در کندوان اظهار داشت: کفسازي 6 هزارمتر از محوطه باستاني روستا با مصالح بومي و ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در 3 سال اخير در کندوان يکي ديگر از مسائلي بود که تعجب و تحسين متخصصان را در پي داشت.
رئيس شوراي ثبت آثار تاريخي و فرهنگي استان در فهرست آثار ملي يادآور شد: با محاسبه شيب و توپوگرافي زمين، آبهاي سطحي جمعآوري شده، تاسيات زهکشي، سيلبند و جوي داخل روستا انجام شده که تقليل رطوبت آبهاي سطحي در کرانهاي کلهقندي کندوان را به دنبال داشت.
وي تشريح کرد: کارگاههاي متعددي در چند سال اخير براي اهالي روستاي کندوان با هدف مديريت فرهنگي و تشويق مردم به ادامه زندگي روستايي و دامداري برگزار شده است.
نخستين همايش بينالمللي معماري روستاهاي دست کند با حضور بيش از 200 متخصص معماري داخلي و خارجي در ماهان کرمان برگزار شد که روستاي تاريخي کندوان يکي از 3 کارگاه تخصصي اين همايش به شمار ميآيد.
ص/102
انتهای پیام/