وي با بيان اين که از مجتمع کارگاهي صنايع دستي سراي افضل در شوشتر نيز بازديد شد، تصريح کرد: عرضه محصولات صنايع دستي در اماکن تاريخي راهکاري براي ترويج فروش محصولات صنايع دستي به گردشگران است و با اين اقدام پيوند صنايع دستي و بناهاي تاريخي کشور مستحکم ميشود.
توحدي با بيان اين که پس از ادغام سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي اتفاقات چشمگيري روي داده است، گفت: بسياري از بناها پس از مرمت در اختيار هنرمندان صنايع دستي قرار گرفت تا در فضايي که از تاريخ و هنر غني برخوردار است، شرايط براي معرفي، توسعه و ترويج محصولات صنايع دستي فراهم شود.
وي با بيان اين که مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان خوزستان در توسعه و ترويج صنايع دستي با بهرهگيري از بناهاي تاريخي بسيار موفق عمل کرده است، يادآور شد: از تمام مديران کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري سراسر کشور تقاضا ميشود از بناهاي تاريخي به ويژه بناهايي که در فهرست ميراث جهاني ثبت شده است، براي معرفي صنايع دستي استفاده کنند.
مديرکل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي کشور با تاکيد بر ارتباط تنگاتنگ ميان مواريث فرهنگي و صنايع دستي کشور يادآور شد: موضوعي که علاوه بر قدمت، بر ارزش اين بناها ميافزايد، بهرهگيري از هنرهاي سنتي، تزيينات معماري و ... است که همين مساله اهميت معرفي صنايع دستي را در بناهاي تاريخي نشان ميدهد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در کارگاههاي صنايع دستي سراي افضل که نزديک به 37 کارگاه است محصولاتي از قبيل سفال، منبت، منسوجات سنتي و البسه محلي در حال توليد و عرضه است.
ص/112
انتهای پیام/